M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Syksyn meikkitrendit 4/4: Cinnamon Street

Syksyn meikkitrendit 4/4: Cinnamon Street

Yhteistyö

Täältä tulee viimeinen osa syksyn trendimeikki kokoelmasta. Käytin myös tähän viimeiseen syysmeikiin Everyday Mineralsin meikkejä. Tein mallille utuisen ruskean silmämeikin, johon käytin We will- ja She`s laughter - luomivärejä. Käytin meikissä Cinnamon street - rajausväriä mallin kulmiin sekä rajaukseen ja luomivärinä ulkonurkkaan. Cinnamon street - rajausväristä on kyllä tullut yksi minun lempi arkimeikki tuotteista, koska sillä saa niin helposti ja nopeasti luonnolliset rajaukset.

Tein pohjameikin mallille semi-matte pohjalla, jonka alle laitoin brighten-korjausväriä t-alueelle. Varjostukset tein lämpimälle tai neutraalille ihon sävylle soveltuvalla Poipular Shores-aurinkopuuterilla ja sipaisin lopuksi Polished-hohdepuuteria korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia. Huuliin laitoin sävyttävää huulivoidetta sävyssä Blissful.

Taina_Meikki1_IMG_2845.jpg

Mallille tehdyistä hiusmuutoksista ja syksyn hiustrendeistä voi käydä jälleen lukemassa Jennin Upeja-Blogista

Taina_hius3_IMG_2708.jpg
IMG_3199 – kopio.jpg

Meikki: Jenniina Lehto

Hiukset: Jenni Karjalainen

Kuvat: Suvi Vinblad
 

Yhteistyössä: 

Non-Boutique

Everyday Minerals

Schwarzkopf

 
Uoga Uogan mineraalimeikkipohja

Uoga Uogan mineraalimeikkipohja

Syksyn meikkitrendit 2/4: Purple Rain

Syksyn meikkitrendit 2/4: Purple Rain