M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Syksyn meikkitrendit 3/4: Plum

Syksyn meikkitrendit 3/4: Plum

Yhteistyö

Kolmannen syysmeikin tein yhteistyössä Kauneudella-hoitolan maahantuomilla Zaon meikeillä. Yksi tämän syksyn ja talven lempi meikkitrendeistäni on ehdottomasti tummat "gootti" huulet ja yksinkertainen silmämeikki. Halusin, että mallin iho on raikkaan näköinen ja tein siitä todella kuulaan ja hohtavan.

Käytin pohjaan Zaon nestemäistä meikkivoidettavalokynää sekä hohdepuuteria. Silmät rajasin kevyesti Zaon mustalla luomivärillä ja laitoin hieman ripsiväriä. Kulmista tein aika tummat puuterimaisella kulmavärillä ja huuliin käytin Zaon mattahuulipunaa 468 Plum. Tästä huulipunasta on tullut yksi tämän syksyn lempi huulipunistani, aivan ihana sävy!

Essi_hiuskuva2_IMG_2939.jpg

Mallin hiusmuutoksista ja syksyn hius trendeistä voi käydä lukemassa Jennin Upeja-blogista.

Essi_yleiskuva_raajttu_IMG_2904.jpg
IMG_3219 – kopio.jpg

Meikki: Jenniina Lehto
Hiukset: Jenni Karjalainen

Kuvat: Suvi Vinblad
 

Yhteistyössä: 

Non-Boutique

Zao make up suomi

Schwarzkopf

 
BareFaced Beautyn mineraalimeikkipohja

BareFaced Beautyn mineraalimeikkipohja

Uoga Uogan mineraalimeikkipohja

Uoga Uogan mineraalimeikkipohja