M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

BareFaced Beautyn mineraalimeikkipohja

BareFaced Beautyn mineraalimeikkipohja

Yhteistyö

Mineraalimeikkipohjien testaus jatkuu taas:) Toivottavasti näistä eri merkkien vertailu postauksista on apua teille lukijoille oikeaa pohjaa etsiessä. Mineraalimeikki merkkejä on todella paljon markkinoilla ja eri valmistajien pohjat eroavat yllättävän paljonkin toisistaan ja oikean sävyn valinta voi olla haastavaa, joten haluaisin omalta osaltani auttaa teitä tässä.

Olen aikaisemmin kokeillut Everyday Mineralsin- ja Uoga Uogan-mineraalimeikkipohjia ja nyt sai testiin Greenlips Beautylta Barefaced Beautyn pohjan. Berafaced Beautyn mineraalimeikkipohja on 100 % luonnollista alkuperää eikä siis sisällä talkkia, hajusteita, synteettisiä kemikaaleja tai -väriaineita. Pohjan kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

barefacedbeauty.JPG

Barefaced Beautyn ulkoasu on omaan silmääni aika tylsä, jos vertaa esimerkiksi ihaniin Uoga Uogan pakkauksiin, mutta sisältö sen sijaan on aivan täydellinen. Aivan ihanan pohja! Tällä saa todella peittävän, mutta luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen. Ja vaikka pohja on peittävä, se ei ole kuitenkaan ihollani kuivan tai kiristävän tuntuinen, joten uskoisin tämän sopivan myös hieman kuivemmallekin iholle.


Uoga Uogan pohjaan verrattuna tässä on huomattavasti enemmän kiillettä, joten täällä ei tule mattainen lopputulos niin kuin Uoga Uogalla tai Everyday Mineralsin matte-pohjalla. Minulla ei nyt talvella kiiltele iho kovinkaan paljon päivän aikana eikä minulla ole hirveästi epäpuhtauksia tai näppyjä. Sen sijaan minulla jää todella helposti arpia ja punaisia jälkiä ihoon pitkäksi aikaa ja iho on epätasaisen värinen, joten kaipaan meikkipohjalta peittoa, mutten halua kuitenkaan täysin mattaista pintaa, joten Barefaced Beautyn pohja on juuri sopiva siihen. Tykkään käyttää myös Everyday Mineralsin semi-matte -pohjaa, joka on aika saman tyyppinen, mutta sillä ei saa niin peittävää lopputulosta kuin Barefaced Beautylla. 

bfb_savykartta.jpg

Minulla on pohjasta sävy Gracious, joka sulautuu hyvin kaulaani, joka on hieman vaaleampi kuin kasvoni. Se on kellertävä/kultaan taittava sävy, mutta kuitenkin aika vaalea. Se on huomattavasti keltaisempi kuin esimerkiksi Uoga Uogan Sleeping beauty-sävy, jossa on neutraali pohjasävy. Gracious-sävy menee aika lailla Everyday Mineralsin Golden light 2W ja Golden beige 3W-sävyjen väliin. Ehkä hieman enemmän 3W suuntaan, muttei ehkä ole ihan niin tumma. Barefaced Beautyn pohja on peittävämpi kuin Uoga Uogan-pohja ja Everyday Mineralsin pohjat. Hohdetta Barefaced Beautyssa on aika lailla saman verran kuin EDM:n semi-matte pohjassa, ehkä hieman enemmän. Pysyvyys on todella hyvä eikä pohjaa tarvitse korjailla päivän aikana.

Tässä vielä Barefaced Beautyn pohjan inci, joka on hyvin yksinkertainen.

INCI: Mica (CI 77019), Zinc Oxide, [+/- Ultramarines (CI 77007), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)]

Suosittelen tätä pohjaa kaikille, jotka kaipaavat peittävää ja kestävää pohjaa, mutta eivät halua mattaista lopputulosta.


Mitäs te tykkäätte Barefaced Beautyn pohjasta? Ja mitä mineraalimeikkipohjaa haluaisitte minun kokeilevan seuraavaksi? Onko ehdotuksia?

 

Vuoden 2016 suosikki meikkituotteeni

Syksyn meikkitrendit 3/4: Plum

Syksyn meikkitrendit 3/4: Plum