M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Syksyn meikkitrendit 1/4: Sleeping Dragon

Syksyn meikkitrendit 1/4: Sleeping Dragon

Yhteistyö

Kuvasimme Upeja-blogin Jennin kanssa neljä erilaista lookia syksyn hius- ja meikkitrendeistä. Tein ensimmäiseen lookiin meikin yhteistyössä Greenlips Beautyn kanssa ja he lähettivät minulle Uoga Uogan meikkejä testiin. Minulla ei ollutkaan aikaisempaa kokemusta Uoga Uogan meikeistä, joten olin todella innoissani, kun pääsin niitä kokeilemaan. Uoga Uoga on liettualainen kosmetiikkasarja ja kaikki sen tuotteet valmistetaan käsin pienessä perheyrityksessä. Pakkaukset ovat todella söpöjä ja tuotteiden nimet aivan ihania. Voiko jostain olla pitämättä, jonka nimi on Sleeping dragon tai Crazy octopus.

Tänä syksynä ja talvena voimakkaat, rohkeat ja graafiset rajaukset ovat pinnalla. Vaihtelua rajauksiin saa käyttämällä mustan sijaan jotain muuta väriä. Nyt syksyllä ihania sävyjä ovat tummat siniset, vihreät ja violetin ja luumun sävyt sekä tietenkin ruskea. Tein tähän lookiin Uoga Uogan voidemaisella eyelinerillä hieman maltillisemmat rajaukset vihreällä Sleeping Dragon-sävyllä ja liikkuvalle luomelle levitin mineraaliluomiväriä sävyssä Crazy octopus. Pohjan tein Uoga Uogan mineraalimeikkipohjalla sävyssä Never sleeping beauty ja huuliin sekä poskiin käytin voidemaista huuli- ja poskipunaa sävyssä Apricot. 

 

Heini_meikki2jpg – lähi.JPG
Heini_hius5.jpg

Tarkempaa tietoa mallin hiuksiin tehdyistä muutoksista sekä syksyn hiustrendeistä voi käydä lukemassa Upeja - blogista.

IMG_3182.jpg

Meikki: Jenniina Lehto
Hiukset: Jenni Karjalainen

Kuvat: Suvi Vinblad

Yhteistyössä: 

Non-Boutique

Greenlips Beauty
Schwarzkopf

 
Esittelyssä Ilia Beautyn huulipunia

Esittelyssä Ilia Beautyn huulipunia

Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjat

Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjat