M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Syksyn meikkitrendit 2/4: Purple Rain

Syksyn meikkitrendit 2/4: Purple Rain

Yhteistyö

Toisen syksyisen meikkilookin tein yhteistyössä Everyday Mineralsin kanssa. Everyday Mineralsin mineraalimeikkejä on myynnissä myös työpaikallani Studio Uleåborgissa, joten ne olivatkin minulle jo ennestään tuttuja. Aikaisemmin kirjoittamani tarkempi esittely Everyday Mineralsin meikkipohjista löytyy täältä.

Yksi tämän syksyn ja talven meikkitrendeistä on smokey eye - silmämeikki, jota näkyi paljon eri variaatioina muotinäytöksissä. En halunnut kuitenkaan tehdä mallille liian raskasta silmämeikkiä, sillä halusin, että tätä lookia voi käyttää arkena. Käytinkin silmämeikkiin Everyday Mineralsin ihanaa violettia Purple rain - rajausväriä koko luomelle ja häivytin sen harmaalla She`s complete - luomivärillä. Alaluomille laitoin vain hieman Purple rain - rajausväriä. Tämän lookin voi helposti muuttaa iltakäyttöön lisäämällä mustan sisärajauksen silmän ylä- ja alapuolelle sekä lisäämällä enemmän violettia rajausväriä alaluomelle. EDM:n rajausvärit ovat todella pigmenttisiä ja monikäyttöisiä, sillä niitä voi käyttää sekä kuivalla että kostealla siveltimellä, jolloin väristä saa joko kevyttä tai todella intensiivistä. 

Anne_Meikki2_IMG_2515.jpg
Anne_Meikki4_part2_IMG_2475.jpg
Anne_Meikki3_IMG_2527.jpg

Laitoin mallin kasvoille Semi-matte mineraalimeikkipohjan ja sen alle käytin silmänalusille ja T-alueelle hieman Brighten - korjausväriä kirkastamaan kasvoja. Kulmiin käytin kuivana ruskeaa Cinnamon street - rajausväriä ja huuliin huulivoidetta sävyssä Inspire, jossa on hieman vaaleanpunertava sävy. Itse tykkään käyttää Inspireä tumman silmämeikin kanssa. Mallin hiuksiin tehdyistä muutoksista voi käydä lukemassa Jennin Upeja-blogista.

IMG_3193 – kopio.jpg

Meikki: Jenniina Lehto
Hiukset: Jenni Karjalainen

Kuvat: Suvi Vinblad

Yhteistyössä: 

Non-Boutique

Everyday Minerals

Schwarzkopf

 
Syksyn meikkitrendit 4/4: Cinnamon Street

Syksyn meikkitrendit 4/4: Cinnamon Street

Esittelyssä Ilia Beautyn huulipunia

Esittelyssä Ilia Beautyn huulipunia