M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Bohon Gipsy Earth - luomiväripaletti

Bohon Gipsy Earth - luomiväripaletti

Olen nyt testaillut jonkun aikaa Bohon Gipsy Earth-luomiväripalettia ja tykkään! Siinä on todella kauniit ja harmoniset sävyt, joita on helppo yhdistellä toisiinsa. Paletissa on kaksi kerrosta, joissa molemmissa on neljä luomiväriä. Pakkaus on todella kaunis puinen rasia, jossa kaksi luomiväri kerrosta ovat toisissaan magneeteilla kiinni, mikä on mielestäni todella hyvä idea. Kerrokset saa toisistaan irti ja paletti vie vähän tilaa, koska kerrokset ovat päällekkäin. Lisäksi luomiväri nappeja myydään palettiin myös yksitellen, joten loppuneen tilalle voi ostaa uuden. 

IMG_5131_1.JPG

Harmi vain, että rasian magneetit ovat aika heikkoja eikä rasia meinaa pysyä kasassa. En ole esimerkiksi uskaltanut ottaa palettia mihinkään mukaan, ettei se vaan aukea kuljetuksen aikana. Ja kotonakin täytyy olla tarkkana, ettei ota yksistään kiinni paletin yläosasta ettei loppuosa tipahda lattialle. Joten valitettavasti kovin käytännöllinen tämä ei ole. En sitten tiedä, onko minulle sattunut joku maanantai kappale ja muissa paleteissa magneetit pysyvät paremmin kiinni?! Ostaessani paletin sen ympärillä oli teippi, joten en päässyt sitä kiinnitystä kaupassa testaamaan. Olisi kiva kyllä kuulla muidenkin kokemuksia tästä paletin kiinnityksestä. Pysyykö teillä muilla se hyvin kiinni?

IMG_5176_1.JPG

Luomiväripaletin sävyt ovat joka tapauksessa aivan ihania ja niistä on helppo yhdistellä erilaisia silmämeikkejä. Paletista löytyy jokaiselle jotakin; sinisilmäisille ruskean ja kuparin sävyjä, vihreäsilmäisille punertavia sävyjä ja ruskeasilmäisille nyt sopivat kaikki paletin sävyt. Itse ihastuin helmiäissävyihin eniten, aivan ihania kaikki! 

Minun on vaikea arvioida luomivärien pysyvyyttä ja pigmenttisyyttä. Minulla on helposti rasvoittuvat luomet eikä niissä pysy mikään luomiväri ilman pohjustusta kovin kauaa, joten käytän aina synteettistä pohjustajaa luomivärin alla. Se onkin ainoa meikkituote, joita en ole voinut korvata luonnonkosmetiikan vastaavalla. Hyvän pohjustajan kanssa kaikki luomivärit pysyvät luomillani todella hyvin, joten vaikea arvioida miten hyvin nämä Bohon luomivärit pysyvät normaali luomisilla luonnonkosmetiikan pohjustajan kanssa. Minulla nämä pysyvät pohjustajan kanssa hyvin koko päivän ja helmiäissävyt tulevat todella hyvin esille, kun ne painelee vaahtomuovi applikaattorilla luomille suoraan pohjustajan päälle. 

IMG_5216_1.JPG

Olen kyllä ollut oikein tyytyväinen tähän ostokseen pakkaus ongelmasta huolimatta ja teen tällä varmasti vielä monet meikit tänne bloginkin puolelle:)

 

Oletteko te testailleet tätä palettia ja mitäs tykkäsitte?

Meikki vinkkejä silmälasien käyttäjille

Meikki vinkkejä silmälasien käyttäjille

Vuoden 2016 suosikki meikkituotteeni