M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki

Päivän meikki

Tämän syksyn ehdoton lemppari huulipuna on ollut Zaon mattahuulipuna sävyssä Plum 468. Siinä on ihana rusehtavan punainen sävy ja se korostaa kivasti sinisiä silmiä. Käytin tätä huulipunaa viime syksynä myös tässä meikissä ja näköjään se on ollut myös viime syksyn lemppari. Minulla vaihtelee lempi huulipunat aina kausittain ja unohdan joidenkin olemassa olon ihan kokonaan, kunnes taas löydän ne uudestaan meikkilaatikosta. Sinällään ihan kätevää niin ei tarvitse ostaa koko ajan uusia.

IMG_9548_1.JPG
IMG_9509_1.JPG
IMG_9516_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Flow Cosmetics, Mineraalimeikkipuuteri Peach 

Lily Lolo, Poskipuna Surfer Girl

Everyday Minerals, Hohdepuuteri Polished

PuroBio, Bronzer matte, Bronzing powder 01 

 

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03

Huulet: Zao, Huulipuna Plum 468


Onko kukaan teistä muuten menossa I love me-messuille?  Olisiko teillä vinkata jotain meikki merkkiä tai tuotetta mitä kannattaisi siellä testata tai ostaa?

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: 100 % Puren Fruit Pigmented Healthy Foundation

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: 100 % Puren Fruit Pigmented Healthy Foundation

Inikan mineraalimeikkipohja

Inikan mineraalimeikkipohja