M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: 100 % Puren Fruit Pigmented Healthy Foundation

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: 100 % Puren Fruit Pigmented Healthy Foundation

Olen jo pitkään halunnut kokeilla 100 % Puren meikkejä ja vihdoinkin I love me - messuilla pääsin niitä hypistelemään. Ihastuin aivan täysin koko sarjaan ja siellähän olisi ollut vaikka mitä ihanuuksia, mutta päädyin lopulta pitkän mietinnän jälkeen ostamaan Fruit Pigmented Healthy Foundation - meikkivoiteen sekä Pretty Naked II - paletin. Huulipunat vaikuttivat myös tosi hyviltä, mutta en raaskinut enää ostaa niitä, joten joku huulipuna täytyy vielä jossain välissä ostaa testiin.
 

Olen ollut I love me-messuilta asti aivan tohkeissani tästä meikkivoiteesta. Olen nimittäin käyttänyt vuoden verran pelkästään mineraalimeikkipohjia, koska en ole löytänyt tarpeeksi hyvää nestemäistä meikkivoidetta luonnonkosmetiikan puolelta. Joko ne eivät levity kunnolla ja jämähtävät rumasti kasvoille tai ne eivät ole tarpeeksi peittäviä tai sitten ne ovat liian öljyisiä ja rasvaisia. Olen testannut monia eri merkkejä enkä ole enää edes jaksanut ostaa uusia meikkivoiteita kokeiluun, kun entisetkin pyörivät kaapissa käyttämättöminä ja mineraalimeikkipohjat kuitenkin toimivat minulla niin hyvin. Healthy Foundation - meikkivoide tuntui kuitenkin kädellä niin hyvältä, että oli pakko ostaa se testiin.
 

IMG_9812_1.JPG

100 % Purella on neljä erilaista meikkivoidetta: BB Cream, Bamboo Blur Tinted Moisturizer, 2nd Skin Foundation ja Fruit Pigmented Healthy Foundation, joista viimeisin on kaikista peittävin.

Olen nyt käyttänyt Healthy Foundationia päivittäin töissä sekä kerran baarissa ja se toimii ihollani aivan loistavasti. Tanssin eilen illalla kolme tuntia putkeen ysäribileissä hikeä valuen ja meikkipohja näytti edelleen hyvältä kotiin lähtiessäni. En voi uskoa, että vihdoinkin löysin meikkivoiteen, joka levittyy hyvin kasvoilleni, jota voi kerrostaa, joka peittää hyvin ja kestää kauniina koko päivän. Huippua!!

Meikkivoiteesta tulee jo yhdellä kerroksella aika peittävä, mutta olen laittanut vielä  joihinkin punoittaviin kohtiin ja näppyjen päälle toisen kerroksen, jolloin se peittää todella hyvin. Vaikka Healthy Foundation on peittävä, se näyttää kuitenkin luonnolliselta kasvoilla. Meikkivoide myös tuntuu kevyeltä kasvoilla ja siitä jää mattainen ja pehmeä pinta eikä yhtään tahmea tai rasvainen. En ole edes laittanut puuteria meikkivoiteen päälle, koska se tuntuu yksistään jo siltä kuin siinä olisi puuteri.

IMG_9816_1.JPG

Healthy Foundation meikkivoiteesta on merkin omilla nettisivuilla saatavilla 9 eri sävyä, mutta Suomessa ei taida olla ihan kaikkia sävyjä saatavilla. Minulla on sävy White Peach, joka sulautuu todella hyvin hieman kellertävään ihooni. White Peach on aika vaalea sävy, jossa on hieman lämmin vivahde.
 

Kuva:  https://www.crueltyfreekitty.com/

Kuva:  https://www.crueltyfreekitty.com/

100 % Pure on lähtöisin Kaliforniasta ja tuotteet valmistetaan nimensä mukaisesti 100 prosenttisesti luonnollisista ainesosista. Puren tuotteista kerrotaan, että niiden värit ovat poikkeuksetta peräisin hedelmä- ja vihannespigmenteistä. Healthy Foundation - meikkivoide on vegaani ja siinä on uv-suoja, mutta en löytänyt mistään sen suurutta. Tässä vielä meikkivoiteen inci.

Active Ingredients: 15% Titanium Dioxide, 10% Zinc Oxide Other 

Other Ingredients: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice) Leaf Extract*, Oryza Sativa (Rice) Starch, Extracts of Prunus Persica Fruit (Peach), Prunus Armeniaca Fruit (Apricot), Theobroma Cacao (Cocoa Bean) and Lycium Barbarum Fruit (Goji Berry), Euterpe Oleracea Pulp (Acai) Oil, Punica Granatum Fruit Extract (Pomegranate Oil), Tocopherol (Vitamin E), Sodium Ascorbate (Vitamin C), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Extracts of Camelia Sinensis Leaf Ferment (White Tea)*, Coffea Arabica (Coffee Cherry), Aristotelia Chilensis (Maqui Berry), Vitis Vinifera Skin (Muscadine Grape), Garcinia Mangosteen Peel (Mangosteen), Malpighia Punicifolia Fruit (Acerola), Sambucus Canadensis (Elderberry), Citrus Grandis (Grapefruit) Seed, Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract *Sertifioitua luomua

Suosittelen ehdottomasti testaamaan tämän meikkivoiteen, jos kaipaat meikkipohjalta peittävää ja mattaista lopputulosta. Minulla on normaali / sekaiho, nyt lähempänä normaalia ihoa eikä se rasvoitu tällä hetkellä kovin paljon päivän aikana. Meikkivoide onkin kestänyt koko päivän hyvänä ilman korjailua. Uskoisin, että tämä sopii hyvin juuri normaalille / sekaiholle sekä rasvaiselle iholle, mutta kuiva ihoisille se saattaa olla liian kuiva ja mattainen.

 

Oletteko te testanneet Healthy Foundatiota tai muita 100 % Puren meikkivoiteita? 

 
Päivän meikki: Vivid

Päivän meikki: Vivid

Päivän meikki

Päivän meikki