M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Vivid

Päivän meikki: Vivid

Pikkujoulu aika alkaa olla jo ihan kulman takana, niin pitihän se tänne bloginkin puolelle tehdä yksi pikkujoulu meikki. Käytin tässä meikissä I love me-messuilta ostamaani 100 % Puren Pretty Naked II - palettia ja tein violetin sävyisen silmämeikin. Käytin silmämeikkiin paletin tumminta luomiväri sävyä Vivid, joka on ihanan tumman punavioletin sävyinen sekä meikkipohjaan paletin poskipunaa sekä hohdepuuteria. Alaluomille tein rajaukset Laveran Illuminating eye shadow Lavender couture- paletin violetilla luomivärillä. Ja kasvoilla tietenkin uusi rakkauteni Healthy Foundation 100 % Purelta.

Olen muuten pitkään etsinyt täydellistä nuden väristä huulipunaa tai -kiiltoa ja ostinkin messuilta Zuiin metalin hohtoisen SheerLips - huulipunan sävyssä Crystal, jota käytin tässä meikissä. En vain vielä osaa sanoa, että mitä mieltä siitä olen. Toisaalta se on tosi kivan näköinen huulilla, mutta jotenkin se metalin hohto ehkä vähän kuitenkin häiritsee...En tiedä, pitää vähän vielä tuumailla tätä:)

IMG_0112_1.JPG
IMG_0085_1.JPG
IMG_0088_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: 100 % Pure, Fruit pigmented healthy foundation

PuroBio, Bronzer matte, Bronzing powder 01 

100 % Pure, Pretty Naked II: Illume ja Afterglow 

 

Silmät: 100 % Pure, Pretty Naked II: Vivid

Zao, Matte eyeshadow Black

 Lavera, Illuminating eye shadow Lavender couture 02 

Benecos, Natural Kajal White

Boho, eyeliner Black

Avril, Mascara Black

 

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03

 

Huulet: Zuii, Sheerlips Lipstick Crystal

Esittelyssä Zaon Soft touch - mattahuulipunat

Esittelyssä Zaon Soft touch - mattahuulipunat

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: 100 % Puren Fruit Pigmented Healthy Foundation

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: 100 % Puren Fruit Pigmented Healthy Foundation