M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Classic Red

Päivän meikki: Classic Red

Viime kuun I love me - messuilta löytyi kaiken muun ihanan lisäksi myös Zuiilta aivan täydellisen punainen huulipuna sävyssä Classic Red. Se on juuri sellainen ihana klassisen punainen sävy, jota voi käyttää melkeinpä tilanteessa kuin tilanteessa. Minulla on Zuiilta jo ennestään Coral Red - niminen huulipuna, josta tykkään myös todella paljon, mutta se on lämpimämpi ja taittaa enemmän oranssiin kuin Classic Red.

Käytinkin tämän päivän meikissä Classic Red - huulipunaa ja tein sen kaveriksi silmämeikin, jossa käytin 100 % Puren Pretty Naked II paletista molempia ruskeita sävyjä sekä Everyday Mineralsin ruskeaa rajausväriä.

IMG_0122_1.JPG
IMG_0195_1.JPG
IMG_0184_1.JPG
IMG_0198_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: 100 % Pure, Fruit Pigmented Healthy Foundation, White peach

100 % Pure, Pretty Naked II: Illume ja Afterglow

Everyday Minerals, Hohdepuuteri Shadow play

 

Silmät: 100 % Pure, Pretty Naked II: Beam ja Splendor

Everyday Minerals, Rajausväri Cinnamon Street

Avril, Mascara Black

Benecos, Natural kajal White

 

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03

 

Huulet: Zuii, Huulipuna Classic Red

 

100 % Puren Pretty Naked II - meikkipaletti

100 % Puren Pretty Naked II - meikkipaletti

Esittelyssä Zaon Soft touch - mattahuulipunat

Esittelyssä Zaon Soft touch - mattahuulipunat