M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

100 % Puren Pretty Naked II - meikkipaletti

100 % Puren Pretty Naked II - meikkipaletti

Olen tässä nyt muutamia viikkoja testaillut 100 % Puren Pretty Naked II - meikkipalettia, jonka ostin myöskin I love me - messuilta saman sarjan Healthy Foundationin lisäksi. 100 % Purella on valikoimassaan viisi erilaista meikkipalettia, joissa on kaikissa kolme luomiväriä, poskipuna ja hohdepuuteri eri sävyissä. Suomessa 100 % Purea myy ainakin House of Organic ja heiltä on ainakin tällä hetkellä saatavana kolmea erilaista palettia. Paletit ovat vegaaneja ja 100 % luonnollisia ja niiden väripigmentit tulevat hedelmistä, siemenistä, kukista ja kasviksista.

IMG_9844_1.JPG

Paletti on kovaa pahvia (?) ja sen sisällä on pitkä peili. Se on ainakin vielä pysynyt ehjänä ja siistin näköisenä vaikka olen kuljettanut sitä mukana. Paletti onkin sopivan ohut, kevyt ja jämäkkä ja se pysyy hyvin kiinni magneetilla, joten sitä voi huoletta kuljettaa mukana.

Pretty Naked II - paletin sävyt ovat mielestäni todella hyvät. Sillä saa tehtyä hillittyjä arkimeikkejä tai näyttäviä juhlameikkejä ja paletin kaikki sävyt sopivat hyvin yhteen. Paletin sävyt ovat myös sellaisia, jotka sopivat monelle. 

IMG_9846_1.JPG

Illume - luminizer: Tämä hohdepuuteri on minun ehdoton suosikki tässä paletissa. Siinä ei ole ollenkaan glitteriä eikä näkyviä kimalteita, vaan siinä on ihana satiininen helmiäshohde. Siinä on hyvin pigmenttiä ja sillä saa halutessaan kunnolla hohdetta esimerkiksi juhlameikkiin, mutta vähän hipaistuna se näyttää kuitenkin arkikäytössä luonnolliselta.

INCI: Oryza Sativa (Rice) Starch, Rosa Canina Seed (Rosehip) Oil, Persea Gratissima Oil (Avocado Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Pigmented Extracts of Punica Granatum (Pomegranate), Vaccinium Macrocarpon Fruit (Cranberry), Fragaria Vesca Fruit (Strawberry), Rubus Idaeus Fruit (Raspberry), Prunus Serotina Fruit (Cherry), Prunus Armeniaca Fruit (Apricot), Prunus Persica Fruit (Peach), Vitis Vinifera Fruit (Cabernet Grapes), Matricaria Chamomilla Leaf (Chamomile), Punca Granatum (Pomegranate) Extract, Lycium Chinense Fruit (Goji Berry) Extract, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Mica (natural shimmery mineral)

Afterglow - blush: Paletin poskipuna on lämmin maanläheinen punainen. Sitä voisi ehkä kuvailla myös tiilen väriseksi. Joka tapauksessa ihana sävy ja sitä on tullut myös käytettyä joka päivä.
  
INCI: Oryza Sativa (Rice) Starch, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Persea Gratissima Oil (Avocado Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Pigmented Extracts of Theobroma Cacao (Cacao), Prunus domestica Fruit (Plum), Punica Granatum (Pomegranate), Rubus Idaeus Fruit (Raspberry), Rosa Centifolia Flower (Rose Petal), Fragaria Vesca Fruit (Strawberry), Prunus Serotina Fruit (Cherry), Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Lycium Chinenes Fruit (Goji Berry) Extract, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Mica (natural shimmery mineral)

Beam - eyeshadow: Paletin vaalein luomiväri on lämmin helmiäsnude. Sekin on semmoinen satiininen eikä siinä näy kauheasti kimalletta. Tai ehkä siinä on ihan pieniä kultahippuja, mutta yleisvaikutelma on semmoinen ei kimalteleva. Todella hyvä ja huoleton arkiluomiväri. Voi laittaa aamulla nopeasti koko luomelle eikä se sieltä pistä liikaa silmään, muta korostaa kuitenkin kivasti silmiä.

Splendor - eyeshadow: Tämä on Beamia huomattavasti tummempi sävy. Myös lämmin ja satiininen sävy, joka käy hyvin myös arkimeikkiin. Tällä saa esimerkiksi kivan smokey eye - meikin koko luomelle levitettynä.

Vivid - eyeshadow: Tämä on paletin tummin sävy ja se on tumman luumun sävyinen, jossa on punaisia kimalteita. Tässä luomivärissä kimalteet näkyvät kaikista selvimmin, mutta luomella niitä ei juurikaan huomaa. Tämä sävy oli vaikea sada kuvattua oikean värisenä eikä se ole oikeasti noin tumma luonnossa, mitä ottamissani kuvissa. Aivan ihana sävy tummiin juhla- ja bilemeikkeihin.

Luomivärien INCI: Oryza Sativa (Rice) Starch, contain all or some of following Pigments of Theobroma Cacao (Cocoa), Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit, Prunus Persica (Peach) Fruit, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit, Punica Granatum (Pomegranate), Rubus Fruticosus (Blackberry), Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit, Coffea Arabica (Coffee) Seed, Carica Papaya Fruit, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem, Camellia Sinensis (Black Tea) Leaf, Euterpe Oleracea (Acai Berry) Fruit, Rosa Canina (Rosehip Oil) Seed, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Resveratrol, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Mica (natural shimmery mineral)
 

Käytin Vivid-luomiväriä tässä meikissä ja Beamia ja Splendoria tässä.

IMG_9837_1.JPG

 

Luomivärien pysyvyydestä on vaikea sanoa mitään, koska minkään merkin luomivärit eivät pysy rasvoittuvilla luomillani ilman pohjustajaa. Mutta ainakin hyvän pohjustajan kanssa pysyvyys on loistava. 

Tykkään tässä paletissa oikeastaan kaikesta. Minusta on todella kätevää, että tässä on luomivärien lisäksi myös poskipuna ja hohdepuuteri, jolloin sitä tulee käytettyä joka päivä. Minulla ainakin pelkät luomiväri paletit unohtuvat helposti kaappiin ja jäävät käyttämättä, koska en käytä joka päivä luomiväriä. Jos haluaa päästä mahdollisimman helpolla ja pärjätä vain yhdellä paletilla niin tässä on täydellinen vaihtoehto siihen. Tämä on myös helppo ottaa esimerkiksi reissuun mukaan, koska se vie vähän tilaa ja sillä saa tehtyä meikin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Todella monipuolinen ja käytännöllinen paletti siis. Ja ihana!
 

Onko teillä kokemuksia 100 % Puren meikkipaleteista? Mikä on suosikkinne?

Päivän meikki: Gold & Blue

Päivän meikki: Gold & Blue

Päivän meikki: Classic Red

Päivän meikki: Classic Red