M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Gold & Blue

Päivän meikki: Gold & Blue

Tein tämän päivän meikkiin kulta-sinisen silmämeikin ja tykkään siitä itse todella paljon. Tämä silmämeikki on myös helppo ja nopea tehdä; tein varjostuksen vaalealla lämpimän ruskealla mattaluomivärillä, levitin kullanhohtoisen luomivärin liikkuvalle luomelle ja rajasin silmät sinisellä kajal-kynällä. Ajattelin tehdä tämän meikin seuraaviin pikkujouluihini, mutta en osaa päättää laitanko tämän kanssa nudea huulikiiltoa vai punaista huulipunaa. Yleensä käytän aina tummien silmien kanssa nudea huulimeikkiä, mutta punainen näyttää myös yllättävän hyvältä...

IMG_0589_1.JPG
IMG_0573_1.JPG
IMG_0578_1.JPG
IMG_0595_1.JPG
IMG_0599_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Alima Pure, Satin matte foundation Beige 1

100 % Pure, Pretty Naked II - paletti; Afterglow

Everyday Minerals, Hohdepuuteri Shadow Play

Couleur Caramel, Contour & Glow kit

 

Silmät: Lily Lolo, Smoke & Mirrors eye palette: Myth

PuroBio, Eyeshadow 16

Benecos, Natural Kajal Blue

Avril, Mascara Black

 

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03

 

Huulet: Uoga Uoga, Huulikiilto 627 / Zuii, Huulipuna Coral Red

 

Mitäs mieltä te olette? Punainen- vai nude huulimeikki?

Esittelyssä Couleur Caramelin syysuutuuksia

Esittelyssä Couleur Caramelin syysuutuuksia

100 % Puren Pretty Naked II - meikkipaletti

100 % Puren Pretty Naked II - meikkipaletti