M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Couleur Caramelin syysuutuuksia

Esittelyssä Couleur Caramelin syysuutuuksia

Yhteistyö

Sain vähän aikaa sitten Oloshopin Niinalta ihanan paketin, jonka sisältä löytyi Couleur Caramelin meikkejä. Tutustuin ensimmäisen kerran Caramelin meikkeihin parisen vuotta sitten edellisessä työpaikassani ja tykkäsin niistä silloin todella paljon. Minulla on edelleen muutama huulipuna ja luomivärejä käytössä noilta ajoilta. Olen vain ollut siinä uskossa, ettei Caramelin meikkejä ole enää juuri missään myynnissä, koska niitä ei ole näkynyt sosiaalisessa mediassa enkä ole törmännyt niihin millään messuillakaan, joilla olen käynyt. Onneksi niitä kuitenkin vielä löytyy Suomestakin ja ainakin Oloshopissa on todella laaja valikoima Caramelin meikkejä myynnissä.

Niille, joille Couleur Caramel ei ole tuttu, niin se on ranskalainen ammattikäyttöön suunniteltu luomusertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka lähes kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Caramelin tuotteiden koko valmistuskaari on suunniteltu mahdollisimman ekologiseksi aina raaka-ainetasolta pakkausmateriaaleihin. Esimerkiksi pakkausten muovi on korvattu aina kun mahdollista biohajoavalla tai uudelleen kierrätettävällä ekokartongilla tai selluloosalla. Ja pakko vielä mainita, että Couleur Caramel on tänä vuonna mm. Miss Ranska kisan virallinen yhteistyökumppani. Aika mahtavaa!

Esittelen teille tässä postauksessa kolme Couleur Caramelin syysuutuus tuotetta, joihin itse ihastuin; Contour & Glow kitinaivan ihanan tumman syyshuulipunan sekä upean metalin hohtoisen eyelinerin. Käytin näitä tuotteita myös alla olevaan pikkujoulumeikkiin.

*Tuotteet on saatu blogin kautta.

*Tuotteet on saatu blogin kautta.

Contour & Glow kitissä on kolme voidemaista helmiäisnappia korostukseen ja varjostukseen. Tuotteen kuvauksessa kerrotaan, että vaalein väri on korostusväri, tummin väri on varjostusväri ja kullanhohtoinen on häivytysväri, jolla voi sulauttaa kaksi muuta sävyä toisiinsa. Pakkauksen mukana tulee myös pieni levityssieni. Tämä tuote sopii vegaaneille.

Olen itse käyttänyt molempia, vaaleaa sekä kullanhohtoista sävyä korostukseen ja ne molemmat ovat todella kauniin näköisiä iholla. Niillä saa aivan ihanan ja luonnollisen kuulaan hohteen iholle ilman näkyviä glittereitä tai kimalteita. Käytin tämän postauksen kuvissa korostukseen vaaleinta pinkkiin taittavaa sävyä ja tässä meikissä käytin kultaista sävyä, jolla saa ihanasti tuotua lämpöä kasvoille. Olen aivan hullaantunut tähän kittiin ja se toimii hyvin myös mineraalimeikkipohjan päällä kevyesti taputeltuna. Tumminta sävyä en ole oikein osannut käyttää varjostusten tekoon, se on minun makuuni liian lämmin, mutta ajattelin testata sitä kesällä ruskettuneelle iholle bronzerina. Uskoisin, että tällä saa kivasti korostettua rusketusta.

INCI: Isoamyl Laurate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Hydrogenated Stearyl Olive Esters, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Squalane, Silica, C10-18 Triglycerides, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Tocopherol, Parfum (Fragrance). [+/– May Contain : Mica – CI 77891 (Titanium Dioxide) – CI 77491 (Iron Oxides) –  CI 77492 (Iron Oxides) – CI 77499 (Iron Oxides)].* Ingredient From Organic Farming.

IMG_0789_1.JPG

Tällaisena huulipunien suurkuluttajana ei varmaan yllätä, että rakastuin tähän Caramelin Seosonal Look- huulipunaan ihan täysin. Sävy Spice on aivan ihana tumman punainen huulipuna, joka sopii syksyyn ja talveen täydellisesti. Huulipunassa on todella kosteuttava koostumus ja se tuntuu miellyttävältä huulilla. Huulipunassa on myös hyvin pigmenttiä eikä sen kanssa välttämättä tarvitse käyttää huultenrajauskynää ollenkaan.

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Coco Caprylate/Caprate, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera Wax), Shorea Robusta Resin, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil Unsaponifiables, Pongamia Glabra Seed Oil, Asparagopsis Armata Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Tocopherol, Parfum (Fragrance)  [+/– May Contain : Mica –  CI 77891 (Titanium dioxide) – Tin oxide – CI 77491 (Iron oxides) – CI 77492 (Iron oxides) – Silica –  CI 77499 (Iron oxides) –  CI 75470 (Carmine) – CI 77007 (Ultramarine blue) – Talc – CI 77510 (Ferric ammonium ferrocyanide) – CI 77288 (Chromium oxide green) –  Calcium sodium borosilicate]

IMG_0795_1.JPG

Tykkää todella paljon myös tästä uudesta pronssin hohtoisesta eyelinerista, vaikka en olekaan mikään nestemäisten eyelinereiden suurin ystävä. Musta nestemäinen rajaus näyttää minulla usein liian kovalta, mutta tämä pronssin sävy on ihanan pehmeä ja se heijastaa kivasta valoa ja muuttaa rajauksen väriä eri kulmasta katsottuna. Tämä on aivan täydellinen tuote pikkujoulumeikkeihin ja uuden vuoden juhliin. Olen muutamana päivänä käyttänyt tätä ihan arkenakin ohuena rajauksena ja sillä saa kivasti piristystä arkimeikkiin ilma, että se on mitenkään överin näköinen. Lisäksi rajaus on pysynyt minulla hyvin luomilla koko päivän. Tämä sopii hyvin myös herkkäsilmäisille sekä vegaaneille.

INCI: Aqua (Water), Mica, Glycerin** , Rosa damascena flower water*, Sucrose palmitate, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Lactic acid. [+/– MAY CONTAIN: CI77891 (Titanium dioxide), CI 77007 (Ultramarine blue), CI 77491 (Iron oxides), CI 77492 (Iron oxide), CI 77499 (Iron oxides), Silica]. *Ingredient from Organic Farming. ** Made using organic ingredients.

IMG_0801_1.JPG

Käytin tässä meikissä pohjalla Caramelin Compact Foundation meikkistickiä. Koska halusin ihosta todella kuulaan näköisen, käytin huulien lisäksi myös poskissa Spice - huulipunaa ja korostin poskipäitä Contour kitin vaaleanpunaiseen taittavalla sävyllä. Varjostukset tein kitin tummimmalla sävyllä enkä laittanut puuteria kuin kevyesti T-alueelle. Silmät rajasin ainoastaan pronssisella eyelinerilla ja laitoin ripsiväriä. 

Oloshop on ihan uusi luonnonkosmetiikan verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy ihonhoitotuotteiden ja meikkien lisäksi myös mm. hiusten hoitotuotteita sekä superfoodeja ja ravintolisiä. Nyt onkin hyvä tilaisuus tutustua Couleur Caramelin meikkeihin tai muihin Oloshopin tuotteisiin, sillä koodilla: TERVETULOA saa kaikista normaali hintaisista tuotteista 20 % alennusta:)
 

Mitkä ovat teidän lempi tuotteenne Couleur Caramelilta?

Esittelyssä Couleur Caramelin Compact Foundation meikkistick ja mattahuulilakka

Esittelyssä Couleur Caramelin Compact Foundation meikkistick ja mattahuulilakka

Päivän meikki: Gold & Blue

Päivän meikki: Gold & Blue