M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Aubergine

Päivän meikki: Aubergine

Ostin itselleni Zaon uusista matta huulipunista Aubergine-sävyn ja pakkohan siitä oli heti meikki väsätä. Tein silmämeikin Bohon violetilla luomivärillä ja rajasin silmät Everyday Mineralsin Purple Rain - rajausvärillä. Tuo Bohon luomiväri on melkeinpä samaa sävyä Auberginen kanssa ja ne sopivat aivan ihanasti yhteen. Tykkään itse tästä yhdistelmästä todella paljon ja tämä meikki näyttää varmasti super hyvältä vihreiden tai ruskeiden silmien kanssa. Ostin muuten tämän Bohon luomivärin lokakuussa I love me - messuilta, mutta käytin sitä nyt vasta ensimmäisen kerran.
 

IMG_1100_1.JPG
IMG_1126_1.JPG
IMG_1124_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Couleur Caramel, Compact Foundation meikkistick, 11 Light Sandy Beige

Everyday Minerals, Hohdepuuteri Shadow Play

Uoga Uoga, Lip & Cheek 602 Apricot

Couleur Caramel, Contour & Glow kit

 

Silmät: Boho, Luomiväri 215 Prune

Everyday Minerals, Rajausväri Purple Rain

Avril, Mascara

Benecos, Natural Kajal Blue

 

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03

 

Huulet: Zao, Soft touch mattahuulipuna, Aubergine 427

Päivän meikki: Black Diamond

Päivän meikki: Black Diamond

Esittelyssä Couleur Caramelin Compact Foundation meikkistick ja mattahuulilakka

Esittelyssä Couleur Caramelin Compact Foundation meikkistick ja mattahuulilakka