M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivan meikki: Unicorn

Päivan meikki: Unicorn

Tässäpäs teille uudeksi vuodeksi kunnon glitter pläjäys. Aloin tekemään hillittyä uuden vuoden bilemeikkiä pienellä glitter lisällä, mutta Glitternististä ostamani EcoSparklesin Unicorn-glitter sekoitus olikin niiiiin ihanan, että sitä oli pakko vain lisätä ja lisätä. Meikistä tuli siis aivan erilainen kuin suunnittelin, mutta tykkään tästä silti. Itsehän vietän aina uuden vuoden kotona perheen kanssa ja olen jo ennen klo. 24 nukkumassa, mutta mitäs suunnitelmia teillä on? Meinaatteko tehdä jotain glitter-meikkejä kenties?

IMG_1421_1.JPG
IMG_1427_1.JPG
IMG_1429_1.JPG
IMG_1433_1.JPG

 Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Alima Pure, Satin Matte Foundation, Beige 1

Puro Bio, Matte Finish bronzing powder 01

Lily Lolo, Poskipuna Surfer girl

100 % Pure, Pretty Naked II - paletti: Illuminator

Silmät: Zuii, Luomiväri Black Diamond

Lily Lolo, Smoke & Mirrors - luomiväripaletti

Benecos, Natural kajal Black

Avril, mascara black
EcoSparkles, Unicorn - glitter

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03

Huulet: Zao, Soft touch mattahuulipuna Nude Sensation


Ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikille! 

 
Vuoden 2017 suosikki meikkituotteeni

Vuoden 2017 suosikki meikkituotteeni

Päivän meikki: Black Diamond

Päivän meikki: Black Diamond