M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Bleu de Minuit

Päivän meikki: Bleu de Minuit

Jos kaipaatte mustaan silmämeikkiin vaihtelua, niin kannattaa kokeilla tumman sinistä. Tein tämän päivän meikkiin silmämeikin pelkästään Avrilin ihanalla sinisellä Bleu de Minuit luomivärillä. Sisärajauksiin käytin Benecosin tumman sinistä kajal kynää, joka on aivan älyttömän hyvän värinen. Se ei ole liian näkyvän sininen, vaan todella tumma mustan sininen. Sillä saa helposti vaihtelua mustaan kajaliin, jos kaipaa jotain pientä muutosta, muttei halua mitään liian räväkkää.

Käytin tässä meikissä pitkästä aikaa Kjaer Weisin meikkivoidetta ja highlighteria ja niillä saa kyllä niin täydellisen näköisen ihon. Harmittaa, kun se on minulla jotenkin liian rasvainen, etten pysty sitä käyttämään muuta kuin kuvausmeikeissä.

IMG_6703_1.JPG
IMG_6720_1.JPG
IMG_6771_1.JPG
IMG_6744_1.JPG

   Meikissä käytetyt tuotteet: 

 

Pohja: Kjaer Weiss, Cream foundation Silken

Zao, Compact powder 304

Kjaer Weiss, Highlighter Radiance

Lily Lolo, Sculpt & Glow contour duo

Benecos, Poskipuna Sassy Salmon

Silmät: Avril, Luomiväri Bleu de Minuit

Boho, Eyeliner Black

Benecos, Natural kajal Blue

Avril, Volume mascara Black

Irtoripset

Kulmat: Boho, Kulmakynä

Huulet: Zao, Lipgloss 001 Pink

Testissä Avrilin tuuheuttava ripsiväri

Testissä Avrilin tuuheuttava ripsiväri

Esittelyssä Lily Lolon mineraalimeikkipohja

Esittelyssä Lily Lolon mineraalimeikkipohja