M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Corail

Päivän meikki: Corail

Käytin tässä päivän meikissä paljon lämpimiä, oranssin, kuparin ja ruskean sävyjä, jotka korostavat kivasti sinisiä silmiä. Huulissa käytin Avrilin huulipunakynää sävyssä Corail, joka on ihanan kesäinen korallinpunainen sävy. Tykkään muutenkin tosi paljon noista Avrilin huulipunakynistä. Ne sisältävät mm. sheavoita ja jojobaöljyä, joten ne levittyvät ihanan pehmeästi huulille ja huulet ovat kosteutetun tuntuiset vaikka lopputulos on aika mattainen. Ainut miinus on se, että kyniä pitää teroittaa aika usein, jos haluaa saada tarkan ja siistin rajauksen huuliin.

IMG_7094_1.JPG
IMG_7127_1.JPG
IMG_7085_1.JPG

 Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: BareFaced Beauty, mineraalimeikkipohja Gracious

Zao, Concealer

Lily Lolo, Sculpt & Glow contour duo

Everyday Minerals, Shadow play - hohdepuuteri

Boho, Poskipuna Coral

Silmät: Boho, Gipsy Earth-luomiväripaletti: 285 Cuivre ja 152 Cedre

Lily Lolo, Smoke & Mirrors luomiväripaletti: Myth
Benecos, Natural kajal White

Avril, Le Mascara volume

Kulmat: Boho, Kulmakynä

Huulet: Avril, Huulipunakynä Corail

Ekolakat testissä: Avrilin kynsilakka

Ekolakat testissä: Avrilin kynsilakka

Testissä Avrilin tuuheuttava ripsiväri

Testissä Avrilin tuuheuttava ripsiväri