M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Lily Lolon mineraalimeikkipohja

Esittelyssä Lily Lolon mineraalimeikkipohja

Yhteistyö

Mineraalimeikkipohjien testaus jatkuu Lily Lolon mineraalimeikkipohjalla, jonka sain testiin Biodellystä. Lily Lolo on todella suosittu mineraalimeikkisarja ja se on perustettu jo vuonna 2005. Siksi onkin vähän noloa myöntää, ettei minulla ole hirveästi ollut Lily Lolon tuotteista käytössä ja mineraalimeikkipohjaakin testaan nyt vasta ensimmäistä kertaa. Tosin ne muutamat mitä olen käyttänyt, ovat kaikki olleet hyviä ja mm. Sculpt & Contour duo on yksi lemppari tuotteista.

Olen käyttänyt tätä mineraalimeikkipohjaa nyt muutaman viikon joka päivä ja se toimii minun ihollani hyvin eikä ole varmaan yllätys, että tykkään tästä tosi paljon. Tykkään myös näistä Lily Lolon musta-valkoisista pakkauksista, ne ovat kivan yksinkertaisia ja tyylikkäitä. Lily Lolon pohjat koostuvat 100 % mineraaleista ja sopivat myös vegaaneille. Inci onkin hyvin yksinkertainen:

MICA, ZINC OXIDE [+/- CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 (IRON OXIDE), CI 77491 (IRON OXIDE), CI 77499 (IRON OXIDE)]. 
 

IMG_6527_1.JPG

Lily Lololta löytyy myös hyvä valikoima kylmiä, neutraaleja ja lämpimiä sävyjä, joten jokaiselle löytää varmasti sopiva sävy. Itse sain testiin sävyn Blondie, joka on neutraali sävy. Se sulautuukin ihooni tosi hyvin, ja olisin varmasti ajatellut, että se on minulle paras sävy, ellei minulla olisi ollut vielä BareFaced Beautyn pohjaa jäljellä, joka on lämpimän sävyinen. Kun niitä vertaa kasvoillani niin lämpimämpi pohja näyttää paremmalta, se saa kasvoni jotenkin hehkuvamman näköiseksi. Joten luulen, että jos ostan tätä vielä itselleni, niin kokeilen Warm Beach-sävyä. Blondie onkin selvästi punertavapohjaisempi kuin minulla aikaisemmin käytössäni olleet Uoga Uogan Never sleeping Beauty- ja BareFaced Beautyn Gracious-sävy. 

sävyt.JPG

Lily Lolon pohja on yllättävän peittävä. Se ei niin peittävä kuin BareFaced Beautyn pohja, mutta hieman peittävämpi kuin Everyday Mineralsin Semi-matte pohja. Saan Lily Lololla parilla kerroksella minulle riittävän peittävän lopputuloksen. Kiillettä tässä pohjassa on mielestäni hillitysti, ei niin paljon kuin esimerkiksi BareFaced Beautyssa tai Everyday Mineralsissa. Omaan makuuni sitä saisi olla hieman enemmän ja laitankin lisäksi vielä hohdepuuteria. Tämä sopiikin varmasti hyvin myös epäpuhtaammalle iholle, koska kiillettä ei ole mitenkään liikaa eikä se korosta näppyjä tai muita epäpuhtauksia. Itselläni ei nyt talvella kauheasti kiillä kasvot päivän aikana, joten en tiedä miten tämä alkaa kiiltelemään esimerkiksi rasvoittuvalla iholla, mutta minulla tämä pysyy koko päivän hyvänä ilman korjaamista.

IMG_6504_2.JPG

Mielestäni tämä on hyvä pohja, joka sopii varmasti monelle. Se peittää hyvin, siinä on hieman hohdetta, mutta ei liikaa ja se sopii kaikille ihotyypeille. Jos kokeilee ensimmäistä kertaa mineraalimeikkejä, eikä oikein tiedä millaisen pohjan haluaa, niin tällä voisi olla hyvä aloittaa. Ja jos tämän pohjan jälkeen huomaa, että kaipaa vielä vaikkapa mattaisempaa pohjaa, voi kokeilla esimerkiksi Uoga Uogan- tai Everyday Mineralsin Matte-pohjaa. Tai jos haluaa peittäväpää niin BareFaced Beautyn pohja on vielä peittävämpi ja hohtavampi kuin tämä. Yllättävän paljon eri merkkien pohjat kuitenkin eroavat toisistaan vaikka monessa on sama inci:)

 

Mitä mieltä te olette tästä Lily Lolon pohjasta? Ja mitkä ovat teidän lempituotteenne Lily Lololta, mitä kannattaisi ehdottomasti kokeilla?

Päivän meikki: Bleu de Minuit

Päivän meikki: Bleu de Minuit

Meikki vinkkejä silmälasien käyttäjille

Meikki vinkkejä silmälasien käyttäjille