M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Ekolakat testissä: Avrilin kynsilakka

Ekolakat testissä: Avrilin kynsilakka

Avrilin meikkien esittely jatkuu ja nyt on vuorossa Avrilin kynsilakka. Avrilin kynsilakat ovat 7-Free lakkoja eli ne eivät sisällä formaldehydiä, ksyleeniä, hartseja, kamferia, ftalaatteja, parabeeneja tai tolueenia. Olen aikaisemmin esitellyt täällä blogissa Bohon- (7-free), Benecosin- (5-free) sekä Treat Collectionin (5-free) kynsilakkoja ja mielestäni nämä eivät kauheasti eroa toisistaan pysyvyyden suhteen.

Avrililla on valikoimassaan aika paljon kynsilakka sävyjä ja päätin lopulta tilata testiin aivan yli söpön värisen kynsilakan. Sävy on Vert d`eau 573 ja se on ihana vaalea minttuinen sävy. Rakastan pastellivärejä ja varsinkin keväällä ja kesällä pastelli villitys nostaa päätään ja minulla tekisi mieli kuorruttaa koti ja itseni pastelliväreillä. Lakkaa on helppo levittää ja se peittää hyvin kahdella kerroksella vaikka sävy on vaalea. Pidän yleensä muutamia päiviä lakkaa kynsissä kerrallaan ja sen tämä ainakin pysyi hyvin siistinä.

IMG_6601_1.JPG

Avrilin lakka kuivuu samaan tapaan kuin muutkin testaamani lakat; ei mitenkään erityisen nopeasti, mutta ei hitaastikaan. Treat Collectionin lakat ovat kuivuneet kaikista nopeiten testaamistani "eko" lakoista ja muilla on mennyt aikalailla sama aika. Avrilin lakoissa on saman tyyppinen pitkä ja löysähkö sivellin, kuin Bohon ja Treat Collectionin lakoissakin. Benecosin lakassa on selvästi leveämpi, lyhempi ja jämäkämpi sivellin, josta itse henkilökohtaisesti tykkään eniten, koska sillä saan lakan helpoiten juuri sinne minne haluankin. Mutta kaiken kaikkiaan Avrilin kynsilakka on hyvä, toimiva ja edullinen lakka, jota käytän kyllä jatkossakin ja aion hankkia myös muitakin söpöjä kesäsävyjä.

INCI: Butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, isosorbide dicaprylate/caprate, adipic acid/neopentyl, glycol/trimellitic anhydride, copolymer, alcohol, ci 77891, styrene/acrylates copolymer, stearalkonium bentonite, acetyl tributyl citrate, silica, isopropyl alcohol, diacetone alcohol, benzophenone-1, trimethylpentanediyl dibenzoate, ci 19140, ci 77510, phosphoric acid, alumina.   *81 % raaka-aineista on luonnollisia.

Zuii Organic Eyebrow Definer - kulmakynä

Zuii Organic Eyebrow Definer - kulmakynä

Päivän meikki: Corail

Päivän meikki: Corail