M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Fushia

Päivän meikki: Fushia

Tulihan se aurinko ja lämpimähköt ilmat tänne pohjoiseenkin. Teinkin sen kunniaksi helpon ja kevyen kesämeikin.

Käytin tässä meikissä Zaon helmiäishuulipunaa sävyssä 403 Fushia, josta en oikein tiedä mitä mieltä olen...Se kyllä on tosi ihanan ja söpön vaaleanpunainen ja minulla tekisi mieli käyttää sitä, mutta sitten käytössä se näyttää helposti semmoiselta liian...Tuksulta. Varsinkin nyt, kun minulla on vaaleat hiukset.

IMG_7595_1.JPG

Teinkin tähän meikkiin mahdollisimman kevyen pohjan Uoga Uogan mineraalimeikkipuuterilla ja käytin paljon hohdetuotteita, jotta iho olisi mahdollisimman raikkaan näköinen. Lisäksi käytin Zaon huulipunaa huulien lisäksi myös poskilla. Silmiin laitoin vain irtoripset, jottei lopputulos olisi liian meikattu ja raskas. Ihan söpö kesämeikki siitä lopulta tuli:) Vai mitä mieltä olette?

IMG_7678_1.JPG
IMG_7600_1.JPG
IMG_7682_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Uoga Uoga, Mineraalimeikkipohja Never sleeping beauty

Kjaer Weis, Highlighter Radiance

Everyday Minerals, Mineraaliluomiväri So wort it

Zao, Pearly lipstick 403 Fushia

Silmät: Benecos, Natural kajal White

Irtoripset

Kulmat: Uoga Uoga, Eyeliner Forest path

Huulet: Zao, Pearly lipstick 403 Fushia

Päivän meikki: Rose Charme

Päivän meikki: Rose Charme

Zuii Organic Eyebrow Definer - kulmakynä

Zuii Organic Eyebrow Definer - kulmakynä