M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: No mascara

Päivän meikki: No mascara

Minulle tulee pari kertaa vuodessa sellainen kausi, että minulla yhtäkkiä tippuu tosi paljon ripsiä kerralla pois. Nytkin minulla on oikeassa silmässä sentin tyhjä kolo ja vasemmassa silmässä tosi harvassa ripsiä. Muutenkin tuntuu, että ripset ovat nyt tosi hennot ja hauraat ja esimerkiksi ripsien taivuttaminen ja ripsivärin pois peseminen tiputtavat niitä lisää. Olenkin nyt koittanut olla ilman ripsiväriä, jotta ne saisivat olla rauhassa, mutta onhan siihen vähän vaikea tottua.

Jos teillä on jotain luonnollisia ripsien kasvatus vinkkejä risiiniöljyn lisäksi, niin kertokaa ihmeessä! Kaikki vinkit otetaan vastaan.

Siksipä olenkin siis kokeillut erilaisia ripsivärittömiä meikkilookeja. Tämän päivän meikkiin käytin Absolutionin huulipunaa sävyssä Deep Red, jonka alle rajasin huulet Benecosin mustalla kajal-kynällä, jotta väristä tulisi tummempi ja syvempi. 

IMG_8230_1.JPG
IMG_8240_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Uoga Uoga, Mineraalimeikkipohja Never Sleeping Beauty

Everyday Minerals, Hohdepuuteri Polish

Lily Lolo, Sculpt & Glow contour duo

Zao, Compact blush 323

Silmät: Benecos, Natural kajal white

Kulmat: Zuii, Eyebrow definer - kulmakynä Taupe

Huulet: Benecos, Natural kajal Black

Absolution, Huulipuna Deep Red

Päivän meikki: Burlesque

Päivän meikki: Burlesque

Päivän meikki

Päivän meikki