M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Rose Charme

Päivän meikki: Rose Charme

Tämän päivän meikki sopii erityisen hyvin vihreä silmäisille, sillä käytin luomilla vihreää ja huulilla vihreän vastaväriä pinkkiä, joka korostaa kivasti vihreän eri sävyjä. Sinisten silmien kanssa tämä meikki nyt ei pääse ihan oikeuksiinsa.

Käytin siis luomilla Zaon vihreää mineraaliluomiväriä ja huulissa minulla on Avrilin ihana roosan sävyinen huulipunakynä. Minulla on ollut nyt käytössä kaksi näitä Avrilin huulipunakyniä; Corail ja tämä Rose Charme ja olen tykännyt niistä tosi paljon. Niitä on helppo käyttää, ne pysyvät hyvin huulilla ja niissä on aivan ihana koostumus! Kynät tosin loppuvat aika nopeasti, kun niitä joutuu terottamaan usein, jos haluaa tarkkaa rajaa huuliin. 

IMG_7788_1.JPG
IMG_7780_1.JPG
IMG_7745_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Uoga Uoga, Mineraalimeikkipohja Never sleeping beauty

Kjaer Weis, Highlighter Radiance

Everyday Minerals, Mineraaliluomiväri So wort it

Everyday Minerals, Poskipuna Peony petal
 

Silmät: Zao, Minerar touch 533 Golden green

Lily Lolo, Smoke & Mirrors luomiväripaletti: Myth

Benecos, Natural kajal White

Irtoripset
 

Kulmat: Uoga Uoga, Eyeliner Forest path
 

Huulet: Avril, huulipunakynä Rose Charme

Päivän meikki

Päivän meikki

Päivän meikki: Fushia

Päivän meikki: Fushia