M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki

Päivän meikki

Löysin meikkilaatikosta pitkästä aikaa Ilia Beautyn huulipunan sävyssä Ink Pot, jota käytinkin tämän päivän meikissä. Tein huulipunan kaveriksi utuiset kissarajaukset Everyday Mineralsin ruskealla rajausvärillä. Minulla tulee kesällä käytettyä enemmän ruskeaa rajauksissa mustan sijaan, koska silloin lopputuloksesta tulee mielestäni jotenkin kevyempi ja kesäisempi eikä niin meikatun näköinen kuin mustalla rajauksella. 

Olen nyt kesällä käyttänyt arkena Uoga Uogan mineraalimeikkipohjaa, koska minusta tuntuu, että se imee muita kokeilemiani mineraalimeikkipohjia paremmin rasvaa iholta. Se on vain minun makuuni liian mattainen, joten olen sekoittanut siihen Everyday Mineralsin hohdepuuteria ja lopputuloksesta tulee aivan täydellinen; peittävä ja ihanan kuulas. 

IMG_7857_1.JPG
IMG_7830_1.JPG
IMG_7827_1.JPG
IMG_7853_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Uoga Uoga, Mineraalimeikkipuuteri Never sleeping beauty

+ Everyday Minerals, hohdepuuteri Polish

 Everyday Minerals, hohdepuuteri Shadow play

Zao, Compact blush 323

Silmät: Everyday Minerals, Silmänrajausväri Cinnamon Street

Benecos, Natural kajal White

Irtoripset

Kulmat: Zuii, Eyebrow definer - kulmakynä Taupe

Huulet: Ilia Beauty, Lipstick Ink Pot

Päivän meikki: No mascara

Päivän meikki: No mascara

Päivän meikki: Rose Charme

Päivän meikki: Rose Charme