M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Burlesque

Päivän meikki: Burlesque

Viime postauksessa esittelemäni Glitternistin - verkkokaupasta tilaamani Eco Sparklesin Burlesque-glittersekoitus saapui juuri sopivasti ennen Qstockia, joten tässä olisi minun tulevan viikonlopun festarimeikki.

IMG_8734_1.JPG

Tämä Burlesque-sekoitus on kyllä niin ihana! Se ei ole kauhean räikeä, mutta valon osuessa siihen se hohtaa kullan ja vaaleanpunaisen sävyisenä ja on todella kauniin näköinen iholla. En ole edes aikaisemmin ollut kauhean innostunut näistä glitter meikeistä, mutta nyt taisi pieni glitter kärpänen puraista.
 

IMG_8720_1.JPG

Yleensä glitterit neuvotaan kiinnittämään iholle vaseliinilla tai glitterille tarkoitetulla kiinnitysaineella. Minulta ei löytynyt kotoa kumpaakaan, mutta pienien kokeilujen jälkeen huomasin, että Dermosilin Nature Lip balm toimii oikein hyvin vaseliinin korvaajana. Taputtelin siis huulirasvaa iholle ja painelin siihen vanupuikolla glitterit kiinni. Ja hyvin ne pysyivät siinä koko päivän.

Glitter meikkiä tehdessä kannattaa muuten käyttää vain iholle tarkoitettuja glittereitä, sillä askarteluun tarkoitetut glitterit voivat ärsyttää ihoa ja ne saattavat olla teräväreunaisia, joten silmien lähelle niitä ei ainakaan kannata laittaa. 

IMG_8684_1.JPG

Lisäsin glitteriä poskipäiden lisäksi myös silmäluomille. Käytin silmämeikiin pohjalle Bohon Gipsy Earth - luomiväripaletista sävyä 285 Cuivre ja painelin sen päälle Urban Decayn luomiväripohjustajaa, jonka päälle töpöttelin glitterit. Mietin ensin uskallanko laittaa luomelle glitteriä ollenkaan, mutta se juuttui pohjustajaan niin hyvin kiinni, ettei sieltä kuivumisen jälkeen varissut enää mitään.

IMG_8686_1.JPG

 Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Uoga Uoga, Mineraalimeikkipohja Sleeping Beauty

Everyday Minerals, Hohdepuuteri Shadow play

Everyday Minerals, Hohdepuuteri Polished

Everyday Minerals, Poskipuna Peony Petal

PuroBio, Bronzer matter, Bronzing powder 01

Eko Sparkles, Burlesque

Silmät: Boho, Gipsy Earth - luomiväripaletti: Cuivre 285

Avril, Ripsiväri Black

Eko Sparkles, Burlesque

Kulmat: Zuii, Eyebrow definer - kulmakynä Taupe

Huulet: Dr. Hauchka Huulikiilto 01

 

Ekolakat testissä: Suncoat Polish & Peel - kynsilakka

Ekolakat testissä: Suncoat Polish & Peel - kynsilakka

Päivän meikki: No mascara

Päivän meikki: No mascara