M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki

Päivän meikki

Tämän päivän meikkiin sain inspiraation Paris Jacksonin vihreästä silmämeikistä, joka hänellä oli tämän vuoden MTV:n Music Video Awardseissa. Tein itselleni hieman hillitymmän ja arkisemman version tästä meikistä. Parisilla oli yläluomella vaaleaa luomiväriä, mutta itse käytin Uoga Uogan oranssia Crazy Octopus luomiväriä yläluomelle ja alaluomelle Benecosin vihreää kajal kynää sekä Zaon vihreää mineraaliluomiväriä. Ajattelin ensin laittaa yläluomelle Bohon Gipsy Earth - luomiväripaletista pronssista Cuivre-sävyä, mutta päädyin sitten kuitenkin Crazy Octopusiin. Siitä olisi varmasti tullut myös kiva yhdistelmä.

IMG_9293_1.JPG
IMG_9290_1.JPG
IMG_9265_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Flow Cosmetics, Mineraalimeikkipuuteri Peach

Lily Lolo, Poskipuna Surfer Girl

Kjaer Weis, Highlighter Radiance

PuroBio, Bronzer matter, Bronzing powder 01

Silmät: Uoga Uoga, Mineraaliluomiväri Crazy Octopus

 Zao, Minerar touch 533 Golden green

Benecos, Natural kajal Green

Boho, Eyeliner Black

Avril, Ripsiväri Black

 

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03

 

Huulet: Dermosil Nature Lip balm - huulirasva

Inikan mineraalimeikkipohja

Inikan mineraalimeikkipohja

Ekolakat testissä: Suncoat Polish & Peel - kynsilakka

Ekolakat testissä: Suncoat Polish & Peel - kynsilakka