M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Vuoden 2017 suosikki meikkituotteeni

Vuoden 2017 suosikki meikkituotteeni

Vihdoinkin ehdin kuvata päivänvalossa tuotteita tähän postaukseen, joten tässäpäs tulee hieman myöhässä lista minun vuoden 2017 suosikki meikkituotteistani. Testailin viime vuonna paljon uusia tuotteita ja niiden joukosta löytyi lukuisia hyviä ja toimivia meikkejä. Listaan tähän nyt vain viisi täydellisintä tuotetta, joista tykkään itse todella paljon ja jotka ilahduttivat minua viime vuonna eniten. Vuoden 2016 listani näytti tältä ja niistä kaikki tuotteet ovat edelleen käytössä ja suosikkejani, joten ne kannattaa katsoa myös läpi, jos kiinnostaa.
 

5. 100 % Puren Pretty Naked II - meikkipaletti

IMG_9851_1.JPG

100 % Puren Pretty Naked II - meikkipaletti on ollut minulla kovassa käytössä ja siitä on loppunutkin jo hohdepuuteri, joka oli aivan ihana. Mielestäni tämä on käytännöllinen ja todella monipuolinen paletti, sillä tällä saa tehtyä niin tumman kuin vaaleankin silmämeikin ja sitä voi käyttää sekä arki- että juhlameikkiin. Se kulkee myös kätevästi mukana ja vie vähän tilaa. Tarkemman esittelyn paletista löydät täältä.

4. Zaon Soft tauch - mattahuulipuna Nude Sensation

IMG_1796_1.JPG

Olen ollut ihan super innoissani Zaon uusista mattahuulipunista. Rakastuin heti Auburgine - sävyyn ja ostinkin sen  ja Nude Sensation - sävyn itselleni. Näistä on kuitenkin yllättäen suosikikseni noussut Nude Sensation, joka on aivan täydellinen nude sävy minulle. Se on ihanan luonnollinen joka paikan huulipuna, sillä käytän sitä arkena töissä, kotipäivinä kulmakynän ja mineraalimeikkipohjan kanssa "ei meikkiä" - meikissä sekä tumman silmämeikin kanssa illanistujaisissa ja muissa iltariennoissa.

3. Eco Sparklesin glitterit

IMG_1850_1.JPG

En ole aikaisemmin edes ollut kauhean innostunut glittereistä, mutta kun törmäsin viime kesänä näihin Eco Sparklesin super ihaniin ja ekologisiin glittereihin, niin johan alkoivat glittermeikit kiinnostaa. Näitä en kylläkään käytä kovin usein, mutta nämä glitterit ilahduttivat minua viime vuonna niin paljon, että päätin ottaa ne listalle. Ihan mahtavaa, että näistäkin on keksitty ekoversio!

EDIT 18.12.18: Ekoglitterit eivät valitettavasti ole 100 % biohajoavia, kuten niitä alkuun mainostettiin. Tämän vuoksi en niitä itse enää halua periaatteesta käyttää. Luonnonkaunis-blogista löytyy hyvä juttu ekoglittereistä.

2. Zuiin huulipuna Classic Red

IMG_1834_1.JPG

Pakko mainita Zuiin huulipunat tänäkin vuonna, sillä ne ovat vain niin huippuja. Ostin Zuiilta Classic Red-sävyn ja se on aivan täydellinen. Niin ihana klassinen punainen, joka näyttää älyttömän hyvältä huulissa. Tällä saa hetkessä aamuisin piristettyä vaikka kuinka väsynyttä naamaa ja mieltä. Täydellisen sävyn lisäksi myös koostumus ja kestävyys ovat täysiä kymppejä. Tästä meikistä näkee miltä tämä ihanuus näyttää huulilla.

Nyt tätä postausta kirjoittaessa tuli mieleen myös Zuiin Black Diamond - luomiväri, joka olisi kyllä myös ansainnut päästä tälle listalle. Se on aivan täydellinen bileluomiväri; runsas pigmenttinen, kunnon musta luomiväri, jossa on ihania hopeisia hileitä. 

1. 100 % Puren Fruit Pigmented Healthy Foundation

IMG_9804_1.JPG

En edes muista kuinka monta vuotta olen etsinyt sitä täydellistä luonnonkosmetiikan meikkivoidetta ja VIHDOINKIN löysin sen. 100 % Puren Healthy Foundationissa vaan on kaikki mitä minä haen meikkivoiteelta.

Se levittyy todella hyvin, sitä voi huoletta kerrostaa ja sillä saa tasaisen ja peittävän lopputuloksen. Meikkivoide on mattainen ja se "kiinnittyy" ihoon ilman, että tarvitsee käyttää puuteria eikä pinta jää rasvaiseksi tai tahmeaksi. Se ei myöskään keräänny niin helposti juonteisiin kuin rasvaisemmat meikkivoiteet minulla tekevät. Ja mikä parasta meikkivoide kestää oikeasti iholla kauniina koko päivän.

Tämä oli kyllä ehdottomasti viime vuoden ilahduttavin löytö! Pidempi esittely meikkivoiteesta löytyy täältä.

 

Löytyikö listalta teidän lempituotteita? 

Esittelyssä Patykan Hydro - Defence Anti - Pollution mist - suojaava kasvosuihke

Esittelyssä Patykan Hydro - Defence Anti - Pollution mist - suojaava kasvosuihke

Päivan meikki: Unicorn

Päivan meikki: Unicorn