M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Zuiin Flora Powder Glow Highlighter Moon

Esittelyssä Zuiin Flora Powder Glow Highlighter Moon

Zuiilta tuli viime kesänä uusi Bronze `n`Glow-sarja, jossa on kaksi aurinkopuuteria sekä hohdepuuteri- ja voide. Hypistelin lokakuisilla I love me-messuilla Zuiin uudet tuotteet läpi ja ostin itselleni testiin sarjan hohdepuuterin eli Flora powder glow highlighterin sävyssä Moon.

Zuii_glow_highlighter_moon.JPG

Zuiin hohdepuuteri on todella jämäkässä peililisessä rasiassa ja sitä voikin huoletta kuljettaa mukana ilman, että tarvitsee pelätä sen rikkoutuvan. Rasiassa on mukana myös puuterivippa, mikä on itselleni ainakin hieman turha, koska en koskaan laita hohdepuuteria vipalla kasvoille vaan siveltimellä. Mutta saahan siitä vipan johonkin muuhun käyttöön.

Ihastuin Zuiin hohdepuuterin kuultoon heti, kun kokeilin sitä ensimmäisen kerran kädelle. Siinä on todella kaunis satiininen hohde. Hohdepuuterissa on hieman kimalletta, jonka huomaa kun sitä katsoo valoa vasten, mutta se ei ole mitenkään näkyvästi glitterinen. Pienellä sipaisulla sillä saa hyvin maltillisen hohteen, mutta kerrostamalla tuotetta, saa tehtyä kunnon korostukset.

Zuiin hohdepuuterisa on käytetty mm. ruusua, jasmiinia ja kamomillaa ja siinä onkin ihana mieto kukkaistuoksu.

INCI: Phyllostachis Bambusoides (Bamboo) Juice* Rosa Damascena Flower* Jasminum Officinale (Jasmine) Flower* Chamomilla Recuitita (Matriciara) Flower* Camellia Oleifera (Camellia) Seed Oil* Mica, Camelia Sinensis Leaf Extract*, Chamomile Recuitita (Matricaria) Extract* Althaea Officinalis (Marshmellow) Extract* Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract* Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil* Caprylic/Capryic Triglycerides, Octydodecanol, Coconut Alkanes, Coco-Caprylate/Caprate, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil* Rosa Damascena Flower Oil* Magnesium Stearate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate (+/- CI77007 CI77289 CI77491 CI77492 CI77499 CI77510 CI77004 Ci77891 Ci77947) *Certified Organic Ingredients

95% Organic of total, 99.9% Natural of total

zuii-organic-highlighter-moon-hohdepuuteri.JPG

Tykkään todella paljon Zuiin hohdepuuterin hohteesta, mutta valitettavasti puuteri on jäänyt vähälle käytölle sen sävyn takia. Mielestäni omalle lämpimän sävyiselle iholleni hohdepuuterin väri on liian kylmä ja valkoinen. Minun suosikki hohdepuuterini on ollut jo pitkään Zaon Shine up powder ja siihen verrattuna Zuiin hohdepuuteri on selvästi kylmemmän sävyinen.

Mielestäni Zuiin hohdepuuteri sopiikin värinsä puolesta paremmin kylmälle vaalealle iholle kuin lämpimälle tai ruskettuneelle iholla. Mutta toki se on ihan makuasia kummasta tykkää enemmän, lämpimän vai kylmän sävyisestä higlighterista.

Zuii_organic_flora_powder_glow_highlighter_moon.JPG

Zuii Organic, Powder Glow Highlighter Moon

+ Jämäkkä rasia, jossa peili ja puuterivippa

+Ihana satiininen kuulto

+Mieto kukkaistuoksu

+Puuterilla saa kevyttä kuultoa tai kerrostamalla kunnon hohteen

+Vegaaninen

+Sopii hyvin kylmän ja neutraalin sävyiselle vaalealle iholle

*Hinta 29,90 €

Vaikka itselläni tämä onkin jäänyt hieman vähemmälle käytölle, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä, jos tykkäät valkoisista tai kylmän sävyisistä hohdetuotteista.

Joko sinä olet kokeillut Zuiin hohdepuuteria?

Onko sinulla Bronze `n`Glow-sarjasta muita suosikkeja, joita kannattaisi kokeilla?

 
Esittelyssä Uoga Uogan luomivärit

Esittelyssä Uoga Uogan luomivärit

Vuoden 2018 suosituimmat blogipostaukset

Vuoden 2018 suosituimmat blogipostaukset