M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation

Esittelyssä Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation

Olen ollut jo useamman vuoden ajan vannoutunut mineraalimeikkipuuterien käyttäjä, koska ne vain toimivat minun ihollani niin hyvin. Olen testannut todella monia luonnonkosmetiikan nestemäisiä meikkivoiteita, joista osa on ollut hyviäkin, mutta silti mikään ei ole vielä syrjäyttänyt mineraalimeikkipohjaa.

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden kanssa ongelmana on yleensä joko:

  • koostumus, jota on vaikea työstää, koska se jämähtää ihoille niin nopeasti.

  • Tai sitten meikkivoiteet ovat niin rasvaisia, että ne liikkuvat iholla ja pakkautuvat todella nopeasti juonteisiin.

  • Lisäksi osa meikkivoiteista jotenkin korostavat ihohuokosia, josta en itse ainakaan tykkää yhtään.

  • Ja siten on tietenkin se, etteivät ne välttämättä pysy kauniina koko päivää.

Ostinkin uteliaisuuttani I love me-messuilta vihdoinkin testiin Nui Cosmeticsin hehkutetun meikkivoiteen, jota kehutaan jopa luonnonkosmetiikan parhaaksi meikkivoiteeksi. Ja täytyy kyllä myöntää, että tämä on yksi parhaista meikkivoiteista joita olen testannut. Aivan huippu tuote!

Nui_natural_liquid_foundation_meikkivoide.JPG

Nuin meikkivoiteen koostumus vetää täysin vertoja synteettisille meikkivoiteille. Koostumus on ohutta, mutta sillä saa puolipeittävän/peittävän ja kuulaan lopputuloksen. Meikkivoide liukuu täydellisesti iholla ja se on todella helppo levittää kasvoille. Meikkivoidetta pystyy myös helposti kerrostamaan, jolloin peittävyyttä saa lisättyä. Olen itse levittänyt meikkivoiteen joko sormin tai kostealla Beauty Blenderillä töpöttelemällä, jolloin lopputuloksesta saa peittävämmän.

Koska meikkivoiteen koostumus on ohutta, se ei keräänny minulla ainakaan niin helposti juonteisiin kuin paksummat ja rasvaisemmat meikkivoiteet. Nuin meikkivoide ei myöskään korosta ihohuokosia, mikä on ainakin minulle iso plussa.

Nuin meikkivoide ei tunnu iholla levityksen jälkeen rasvaiselta vaan meikkivoiteen pinta muuttuu kuivuessaan hieman puuterimaiseksi. Itse en käytä Nuin meikkivoiteen kanssa ollenkaan puuteria ja se pysyy hyvin normaalin työpäivän. Ainut miinus tulee siitä, ettei se pysy hyvänä korjailematta puuterinkaan kanssa esimerkiksi baari-iltaa tai pitkää kiireistä työpäivää. Mutta arkikäyttöön tästä on tullut yksi suosikki meikkivoiteistani.

Meikkivoide kosteuttaa ja hoitaa ihoa ja se sisältää mm. Aloe Veraa, sheavoita, skvalaania ja kamomillaa. Meikkivoiteessa on myös vanilja uutetta, josta tuleekin aivan ihana mieto vaniljan tuoksu voiteeseen. Lisäksi Nui Cosmeticsin meikkivoide on 100 prosenttisesti luonnonmukainen ja vegaani.

INCI: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Aqua (Water), Titanium Dioxide, Glycerine*°, Zinc Oxide, Lecithin*°, CI 77492 (Iron Oxide), Oryza Sativa (Rice) Powder*, Boron Nitride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, CI 77491(Iron Oxide), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Squalane, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Tocopherol (Vitamin E), Vanilla Planifolia Fruit Extract*, CI 77499 (Iron Oxide), Origanum Vulgare (Oregano) Leaf Extract*, Hydrastis Canadensis (Goldenseal) Root Extract*, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract*, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Vanillin**, Cinnamal**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**.

* luomu / ** eteeriisistä öljyistä / ° kasviperäinen

Nui-cosmetics-meikkivoide.jpg

Nuin meikkivoidetta on seitsemässä eri sävyssä, joista minulla on sävy 3 Taiao. Taiao on neutraali keskivaalea sävy ja se sulautuu ihooni tällä hetkellä todella hyvin. Minulla on kaulan iho hieman kasvojen ihoa vaaleampi, joten olen käyttänyt hieman Hynt Beautyn vaaleampaa peitevoidetta kasvojen keskikohdassa ja silmien alla, jotta ero kaulaan ei olisi niin näkyvä.

Natural Liquid Foundationin sävyt:

Intense Kanapa: Kaikista vaalein sävy. Neutraali vaalea*

Matao: Kylmä/neutraali keskivaalea sävy*

Taiao: Neutraali keskivaalea sävy*

Intense Taiao: Lämmin keskivaalea sävy*

Puru: lämmin keskitumma sävy*

Aramona: Neutraali keskitumma sävy*

Wera: Lämmin tumma sävy*

Koko kasvoilla on Nui Cosmeticsin meikkivoide ja keskellä kasvoja ja silmien alla on hieman Hynt Beautyn peitevoidetta.

Koko kasvoilla on Nui Cosmeticsin meikkivoide ja keskellä kasvoja ja silmien alla on hieman Hynt Beautyn peitevoidetta.

Nui Cosmetics, Natural Liquid Foundation

+ Levittyy todella hyvin iholle.

+ Ohut koostumus.

+ Meikkivoidetta pystyy kerrostamaan ja työstämään pitkään.

+Luonnollinen ja kuulas iho vaikka kerrostaisikin peittävämmän lopputuloksen.

+Puolipeittävä/peittävä koostumus.

+Ihana vaniljan tuoksu (voi toki jakaa mielipiteitä, jos ei pidä tuoksuista).

+Ei korosta ihohuokosia.

+Sopii vegaaneille.

+Sopii kaikille ihotyypeille.

-Pysyy hyvin normi työpäivän, mutta ei kestä korjailematta esim. baari-iltaa tai pitkää päivää.

Hinta Joliessa* ja Biodellyssa* 40 €

Koko kasvoilla on Nui Cosmeticsin meikkivoide ja keskellä kasvoja ja silmien alla on hieman Hynt Beautyn peitevoidetta.

Koko kasvoilla on Nui Cosmeticsin meikkivoide ja keskellä kasvoja ja silmien alla on hieman Hynt Beautyn peitevoidetta.

Nui Cosmeticsin meikkivoide on kyllä ehdottomasti kaiken hehkutuksen arvoinen. Todellakin toimiva meikkivoide, jota on helppo suositella myös heille, jotka ovat vasta vaihtamassa synteettisiä meikkejä luonnonkosmetiikkaan. Uskoisin, että Nuin meikkivoide sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Se ei ole rasvoittuvalle ihollekaan liian tuhti ja rasvainen vaan sopivan kevyt ja pysyy varmasti puuterin kanssa hyvin rasvaisellakin iholla. Jos haluat nähdä vielä Nuin meikkivoiteen kasvoilla, niin käytin sitä tässä meikissä.

Oletko sinä kokeillut jo Nuin meikkivoidetta?

*Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä, joiden kautta saan pienen komission, mikäli päädyt hankkimaan suosittelemani tuotteen. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja. Suosittelen vain niitä tuotteita, joita olen itse käyttänyt ja todennut toimiviksi. Mielipiteet tuotteesta ovat aina omiani. 

 
Testissä silmämeikin pohjustajat: Alima Puren Eye Primer

Testissä silmämeikin pohjustajat: Alima Puren Eye Primer

Esittelyssä Zaon uusi luomiväripaletti Clin d´oeil n.2

Esittelyssä Zaon uusi luomiväripaletti Clin d´oeil n.2