M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Ikura

Päivän meikki: Ikura

Nyt kun pikkujoulukausi on kuumimmillaan, niin vinkaan sinulle tästä aivan älyttömän ihanasta Manasin punaisesta huulipunasta, joka sopii juhlahumuun täydellisesti. Käytin tässä meikissä silmissä ainoastaan ripsiväriä ja tätä Couleur Caramelin todella kaunista pronssin sävyistä rajausväriä. Pääosassa meikissä ovat huulet, joissa on siis Manasin All over colour sävyssä Ikura. Ikurasta onkin tullut yksi minun suosikkini punaisista huulipunista. Siinä on ihana koostumus ja aivan täydellinen kirkkaan punainen sävy.

pikkujoulumeikki.JPG
manasi7_allovercolour_ikura.JPG
manasi7_ikura.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja: (M)anasi 7, Skin Enhancer (Sarcoline)

(M)anasi 7, Strobelighter (Sunrise)

(M)anasi 7, All over colour (Ikura)

Rms Beauty, Burity bronzer

Silmät: Couleur Caramel, Season Look Eyeliner (n.20 Bronze)

Estelle & Thild, Volume mascara (Black)

Kulmat: Boho, kulmakynä (03)

Huulet: (M)anasi 7, All over colour (Ikura)

Tykkäätkö sinä enemmän tummasta silmämeikistä ja nudehuulista vai punaisista huulista ja hillitymmästä silmämeikistä?

 
Esittelyssä Zaon uusi luomiväripaletti Clin d´oeil n.2

Esittelyssä Zaon uusi luomiväripaletti Clin d´oeil n.2

Päivän meikki: Moonlight

Päivän meikki: Moonlight