M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Night Blue

Päivän meikki: Night Blue

Ostin joku aika sitten Boholta aivan älyttömän ihanan yön sinisen kynsilakan nimeltä Ombre Noire. Käytinkin sitä syyskuussa synttäribileissäni tämän meikin kanssa ja tämä lakka ja meikki sopivat myös täydellisesti kohta alkavaan pikkujoulu kauteen.

Käytin tässä meikissä silmiin Couleur Caramelin todella kaunista sinistä luomiväriä sekä Benecosin sinistä kajalia. Pohjasta halusin mahdollisimman raikkaan näköisen, koska silmämeikki on niin tumma. Teinkin pohjan Whamisan bb-voiteella ja käytin Rms Beautyn paletista voidemaista bronzeria, poskipunaa sekä kuultovoidetta.

pikkujoulumeikki.JPG
pikkujoulumeikki.JPG
pikkujoulumeikki.JPG

Bohon kaikki kynsilakat ovat muuten joko 7free tai 8free lakkoja ja niistä on poistettu yleisimmin allergisoivat sekä haitallisimmat ainesosat. Ombre Noire on 8free lakka eikä siinä ole tolueenia, formaldehydia, diputyylia, ftalaattia, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia, kamferia eikä hartsia. 

pikkujoulumeikki.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja: Whamisa, Organic Flower BB-pact (21 Light Beige)

Rms Beauty, Signature Set: Pop Collection

(Purity Bronzer, Magic Luminizer, Lip2Cheek Demure)

Silmät: Couleur Caramel, Eye shadow (156)

Lily Lolo, Smoke & Mirrors Eye Palette (Silhouette)

Benecos, Natural Kajal (Night Blue)

Estelle & Thild, Volume mascara (Black)

Kulmat: Uoga Uoga, Silmänrajaus-/kulmaväri (Forest path ja Black drama sekoitus)

Huulet: Rms Beauty, Lip2Cheek (Demure)

 
Esittelyssä Soultree: Intialaista Ayurvedaan perustuvaa luonnonkosmetiikkaa

Esittelyssä Soultree: Intialaista Ayurvedaan perustuvaa luonnonkosmetiikkaa

Vertailussa Inikan Baked- ja Loose Mineral Foundation

Vertailussa Inikan Baked- ja Loose Mineral Foundation