M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Soultree: Intialaista Ayurvedaan perustuvaa luonnonkosmetiikkaa

Esittelyssä Soultree: Intialaista Ayurvedaan perustuvaa luonnonkosmetiikkaa

Oletteko te kuulleet intialaisesta luonnonkosmetiikka sarjasta nimeltä Soultree? Tutustuin kyseisen sarjan meikkeihin tuttavani kautta, joka tuo kosmetiikkaa Intiasta Suomeen.

Soultree on siis intialainen Ayurvedisen perinteen mukaan valmistettu luonnonkosmetiikka sarja. Soultreen tuotteilla on BDIH:n sertifikaatti ja se onkin tällä hetkellä ainoa brändi Intiassa, jolla on virallinen luonnonkosmetiikan sertifikaatti. Tuotteissa ei luonnollisestikaan käytetä parabeeneja, silikoneja, lyijyä, DEA/TEA:a, ftalaatteja, mineraaliöljyjä, SLS/SLES:a, fenoksietanolia eikä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Sarjaan kuuluu laaja valikoima ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä kylpytuotteita ja meikkejä. Itse pääsin tutustumaan sarjan huulipuniin ja kajaleihin ja ostinkin muutaman tuotteen testiin, joihin ihastuin.

Soultree_ayurvedic_kajal.JPG

Soultree, Ayurvedic Kajal

Soultreellä löytyy kajaleita todella monessa sävyssä. Perinteisen mustan ja ruskean eri sävyjen lisäksi heillä on mm. violetin, vihreän, sinisen ja turkoosin sävyisiä kajaleita. Itse ostin hieman metalin hohtoisen ruskean kajalin sävyssä Rich Loam, joka on aivan täydellisen värinen sinisien silmien kanssa.

Ihastuin tähän sävyyn heti, kun kokeilin sitä. Ihana pehmeän ruskea sävy, jota on todella helppo käyttää arkena. Sillä saa tehtyä todella luonnollisen rajauksen, joka ei ole liian kovan näköinen. Itse tykkään käyttää tätä niin, että teen ensin rajauksen ripsien tyveen, jonka jälkeen pehmennän rajauksen vielä siveltimellä. Kajalissa on hieman rasvainen koostumus ja sitä onkin todella helppo levittää ja häivyttää.

Soultree_ayurvedic_kajal_richloam.JPG

Soultreen Ayurvedinen kajal on tehty 3000 vuotta vanhan perinteen mukaan ja siinä on käytetty mm. luomu gheetä ja luomu manteliöljyä sekä kamferia, jolla on viilentäviä ominaisuuksia. Kajal itse asiassa tuntuukin aluksi hieman viileältä silmässä. Minulla on herkät silmät ja mietinkin ensin, että uskallanko käyttää kajalia olenkaan sisärajauksiin. Kajal ei ole kuitenkaan ärsyttänyt silmiäni olenkaan ja olen käyttänyt sitä nyt myös sisärajauksissa. Luulen kuitenkin, että tuo viilentävä ominaisuus jakaa mielipiteitä ja ymmärrän kyllä, jos joku ei siitä tykkää.

Kajal pysyy hyvin yläluomella koko päivän, jos pohjustan luomen ensin. Mutta koska kajalissa on käytetty paljon öljyjä ja rasvoja, niin ilman pohjustusta ainakin minun rasvoittuvilla luomillani kajal liukenee muuten päivän mittaan pois.


INCI: Isoamyl laurate, Ricinus communis (castor) oil*, Sorbitan olivate, Euphoribia cerifera (candelilla) cera, Copernicia cerifera (carnuba) cera, Butyrum (clarified butter)*, Theobroma cacao (cocoa) butter, Garcinia indica (kokum) butter, Prunus dulcis (almond) oil*, Mel (honey)*, Cinnamomum camphora (camphor) powder, Tocopherol *From certified organic farms

May contain + or - CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77019, CI 77891, CI 77007, CI 77268:1

Soultree_ayurvedic_kajal_rich_loam.JPG

Soultree, Ayurvedic Lipstick

Minulla on Soultreeltä kaksi huulipunaa käytössä sävyissä Nude Pink ja Coral Pink. Nude Pink on kylmähkö pinkkiin taittava nude sävy ja Coral Pink on taas lämpimämpi persikkaan taittava nudepuna. Molemmat ovat aivan täydellisiä nude huulipunia ja varsinkin Nude Pink-sävystä on tullut minun lempi arkihuulipuna, silloin kun en halua käyttää mitään näkyvää punaa.

Soultree_ayurvedic_lipcare_swatches.JPG

Kuten kajalissakin myös huulipunien valmistuksessa on käytetty mm. luomu gheetä ja luomu manteliöljyä sekä erilaisia vahoja. Huulipunat ovatkin kosteuttavia ja miellyttävän pehmeän tuntuisia huulilla. Huulipunat kestävät huulilla hyvin, mutta ei koko päivää, kuten ei muutkaan luonnonkosmetiikan punat. Ja ainakin nämä nude-sävyt kuluvat kauniisti huulilta päivän mittaan pois, jos niitä ei ehdi lisäämään Alla olevissa kuvissa näkyy vielä molemmat huulipuna sävyt huulilla sekä kajal silmissä.

INCI: Butyrum (clarified butter)*, Ricinus communis (castor) oil*, Isoamyl laurate, Sorbitan olivate, Prunus dulcis (almond) oil*, Euphoribia cerifera (candelilla) cera, Copernicia cerifera (carnuba) cera, Cera alba (beeswax), Theobroma cacao (cocoa) butter, Coco-caprylate/caprate, Tocopherol, Rosa damascena (rose) oil, Cetyl palmitate, Parfum**, Limonene**, Linalool, Geraniol**, Citronellol** *From certified organic farms **From essential oils

May Contain + or - CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77019, CI 77891, CI 77007

Huulissa Soultreen huulipuna sävyssä Coral Pink ja silmissä kajal sävyssä Rich Loam.

Huulissa Soultreen huulipuna sävyssä Coral Pink ja silmissä kajal sävyssä Rich Loam.

Huulissa Soultreen huulipuna sävyssä Nude Pink ja silmissä kajal sävyssä Rich Loam.

Huulissa Soultreen huulipuna sävyssä Nude Pink ja silmissä kajal sävyssä Rich Loam.

Olin itse positiivisesti yllättynyt näistä Soultreen tuotteista ja tykkään niistä kovasti. Varsinkin huulipunien ja kajalin sävyt ovat todella ihania ja sopivat varmasti monelle. Molemmat huulipunat sekä kajal ovatkin jääneet päivittäiseen käyttöön. Ainut miinus tuotteissa on kajalin viilentävä ominaisuus mikä varmasti jakaa mielipiteitä.

Jos kiinnostuit tuotteista, niin Sohum Lifestyle-facebook sivulta löytyy lisätietoa.

Onko Soultree teille tuttu sarja vai ihan uusi tuttavuus?

Päivän meikki: Moonlight

Päivän meikki: Moonlight

Päivän meikki: Night Blue

Päivän meikki: Night Blue