M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Uoga Uogan luomivärit

Esittelyssä Uoga Uogan luomivärit

Tajusin tuossa joku aika sitten, kun siivosin meikkikaappiani, että minullahan on kaikki Uoga Uogan luomivärit itselläni. Uoga Uogalla on todella paljon kauniita luomivärisävyjä, joten kuvasinkin ne kaikki, jotta sävyt hahmottaisi paremmin.

Kaikki Uoga Uogan luomivärit koostuvat puhtaista mineraaleista, valkoisesta savesta, allantoiinista sekä riisipuuterista. Lisäksi luomiväreissä on käytetty Itämeren meripihkaa, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia. Luomiväri sävyjä on 20 erilaista, joista 12 on matta sävyjä ja loput kimaltavia helmiäissävyjä. Matta sävyt näyttävät luonnonvalossa mattaisilta, mutta valoa vasten katsottuna niissäkin näky pieniä kimalteita, joten ne eivät ole täysin mattaisia.

INCI: Mica, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Magnesium Stearate, Kaolin (white clay), Allantoin, Oryza Sativa (rice) Powder, Amber Powder, +/- Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499, Ultramarines: CI 77007.

Uoga Uogan vaaleat luomivärit

uoga_uoga_natural-eye-shadow-luomivari.JPG

701 White Cloud on valkoinen matta luomiväri.

702 Sparkling Snow on todella kimaltava valkoinen luomiväri. Todella ihanan näköinen, jos tykkää valkoisesta luomiväristä.

703 Frost on yksi minun suosikeistani näistä vaaleista sävyistä. Aivan ihana hennon vaaleanpunainen kimaltava luomiväri.

704 Cute on myös hennon vaaleanpunainen sävy, mutta matta. Aavistuksen enemmän vaaleanpunaisempi kuin Frost, joka on hieman valkoisempi kimalteen takia. Cute on myös ihana sävy ja sitä on helppo käyttää arkena vaikka yksistäänkin koko luomella.

706 Sparkle on toinen suosikkini näistä sävyistä. Se on aivan ihana hennosti persikkaan taittava sävy. Tämä ei ole niin kimaltava kuin Frost tai Sparkling Snow vaan enemmänkin hillityn satiininen.

Luomilla Uoga Uogan Sparkle- ja Autumn light-sävyt.

Luomilla Uoga Uogan Sparkle- ja Autumn light-sävyt.

uoga-uoga-natural- eye-shadow-swatches

Uoga Uogan ruskeat luomivärit

uoga-uoga-natural-eye-shadow-luomivari.JPG

710 Naked & Happy on vaalea hieman kultaan taittava beige, joka kimaltaa aika hillitysti. Hyvä sävy liikkuvalle luomelle, jos tekee varjostukset tummemmalla sävyllä.

711 Autumn Light on vaalean ruskea matta luomiväri. Se ei ole kovin tumma sävy ja itse tykkään käyttää sitä arkena koko luomelle yksistään. Vaikka se ei olekaan kauhean näkyvä ainakaan omalla ihollani, niin sillä saa silmiä kuitenkin kivasti esille ja se on nopea ja helppo laittaa. Tämä onkin yksi suosikki arkisävyistäni Uoga Uogalta Posh Foxin lisäksi.

712 Posh Fox on näistä ruskeista sävyistä minun ehdoton suosikkini. Se on aivan älyttömän kaunis lämmin kupariin taittava kimaltava ruskea. Lisää kuvia luomiväristä luomilla löytyy täältä.

Luomilla Uoga Uogan lämmin kupariin taittava Posh Fox-sävy.

Luomilla Uoga Uogan lämmin kupariin taittava Posh Fox-sävy.

713 Oh-Owl on lämmin matta keskiruskea sävy. Hyvä sävy esimerkiksi varjostuksiin vaaleampien sävyjen kanssa tai yksistään koko luomelle.

Luomilla Uoga Uogan lämmin keskiruskea Oh-owl -sävy.

Luomilla Uoga Uogan lämmin keskiruskea Oh-owl -sävy.

714 Smiling Deer on Oh-Owlia kylmempi ruskea matta sävy. Tämä on myös todella kiva sävy varjostuksiin.

715 Fuzzy Bear on ruskeista kaikista tummin sävy. Se on kylmähkö matta ruskea, jolla saa hyvin tummuutta ja syvyyttä silmämeikkiin. Fuzzy Bear on mustan jälkeen toisiksi tummin sävy kaikista Uoga Uogan luomiväreistä.

uoga-uoga-natural-eye-shadow-swatches.JPG

Uoga Uogan värilliset luomivärit

uoga_uoga_natural_eyeshadow_luomivari

720 Northenrn Fern on kaunis vaalea oliivinvihreä matta sävy.

721 Mystic Water on veden sininen matta sävy.

723 Wild Plums on aivan ihana violetti matta sävy. Tämä on yksi suosikki luomiväreistäni iltameikkiin.

Luomilla Uoga Uogan ihana Wild Plums-sävy.

Luomilla Uoga Uogan ihana Wild Plums-sävy.

724 Just one sip on aivan älyttömän ihana murrettu tiilenpunainen matta sävy, jota olen käyttänyt tässä meikissä. Tämä on Wild Plums-sävyn lisäksi suosikkini näistä värillisistä luomiväreistä.

Luomilla Uoga Uogan tiilenpunainen Jus one sip-sävy.

Luomilla Uoga Uogan tiilenpunainen Jus one sip-sävy.

705 Crazy Octopus on matta persikkainen sävy, jota tulee käytettyä paljon varsinkin kesäisin. Crazy Octopusta on luomilla mm. tässä meikissä.

uoga-uoga-natural-eye-shadow-swatches.JPG

Uoga Uogan muut sävyt

uoga_uoga_natural_eye_shadow_luomivari.JPG

740 Star Box on todella kimaltava hopean hohtoinen luomiväri. Se on aika saman tyyppinen Sparkling Snown kanssa, mutta Star Box taittaa hieman hopeaan ja Sparkling Snow valkoiseen. Star Box myös kimaltaa ehkä pikkuisen enemmän.

741 Gold Mine on taas todella kimaltava kultainen sävy. Ihana myös muiden luomivärien päällä, jos haluaa lisätä lämpöä ja kimallusta, johonkin toiseen sävyyn.

730 Friendly Shark on myös yksi lemppareistani. Ihanan kimalteleva keskiharmaa sävy, joka sopii hyvin yhteen esimerkiksi Star Boxin kanssa.

731 Night Crow on kyllä matta mustan nimellä, mutta valoa vasten katsottuna siinä on hieman satiininen kevyesti kimaltava pinta. Mikä on omasta mielestäni kauniimpi kuin ihan täysin matta musta väri.

uoga_uoga_natural_eye_shadow_swatches.JPG

Uoga Uogan luomiväreistä saa todella hyvin pigmenttiä, kun ne painelee litteällä siveltimellä liikkuvalle luomelle pohjustajan päälle. Mineraaliluomivärien tapaan myös Uoga Uogan luomivärit häivyttyvät todella helposti ja vaaleissa sävyissä saa olla varovainen, ettei häivytä liikaa. Mineraaliluomivärit ovatkin hyvän häivyttyvyytensä ansiosta helppo käyttöisiä myös hieman epävarmemmille meikkaajille.

Onko sinulla joku suosikki sävy Uoga Uogan luomiväreistä?

 
Vinkkejä raskaiden luomien meikkaamiseen

Vinkkejä raskaiden luomien meikkaamiseen

Esittelyssä Zuiin Flora Powder Glow Highlighter Moon

Esittelyssä Zuiin Flora Powder Glow Highlighter Moon