M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Moonlight

Päivän meikki: Moonlight

Ostin Lily Lololta aivan älyttömän kauniin tumman ruskean kimaltavan mineraaliluomivärin sävyssä Moonlight, jota käytinkin tässä pikkujoulumeikissä. Tein ensin ripsien tyveen paksut rajaukset tällä Soultreen kajal-kynällä, jotka pehmensin siveltimellä ja lisäsin sen päälle Moonlight-luomivärin.

Huulissa minulla on I love me-messuilta ostamani Juice Beautyn huulikiilto, jonka sävystä tykkään todella paljon. Harmikseni se pakkaantuu ainakin minulla päivän mittaan vähän ikävästi huulten sisäosaan, jos sitä laittaa vähäkään liikaa. Mutta muuten se on aivan ihanan raikas sävy tumman silmämeikin kanssa.

Tämän meikin kanssa sopii hyvin yhteen jo vuosi sitten ostamani Kure Bazaarin kynsilakka sävyssä Or Bronze. Se on aivan älyttömän ihana pronssin sävyinen metalinhohtoinen lakka, joka sopii täydellisesti pikkujoulukauteen.

lily_lolo_luomivari_moonlight.JPG
pikkujoulumeikki.JPG
pikkujoulumeikki_luonnonkosmetiikalla.JPG
pikkujoulumeikki_tuotteet.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja: Nui Cosmetics, Natural Liquid Foundation (3 Taiao)

Hynt Beauty, Perfecting Concealer (DC02 Light)

Rms Beauty, Lip2Cheek (Demure), Magic Luminizer ja Buriti Bronzer

Silmät: Lily Lolo, Mineral Eye Shadow (Moonlight)

Soultree, Ayurvedic Kajal (Rich Loam)

Estelle & Thild, Volume mascara (Black)

Kulmat: Uoga Uoga, Silmänrajaus-/kulmaväri (Forest path ja Black drama sekoitus)

Huulet: Juice Beauty, Liquid Lip (03 Kate)

 

Onko sinulla jokin suosikki menomeikki, jonka teet aina vai kokeiletko joka kerta erilaista meikkiä?

 
Päivän meikki: Ikura

Päivän meikki: Ikura

Esittelyssä Soultree: Intialaista Ayurvedaan perustuvaa luonnonkosmetiikkaa

Esittelyssä Soultree: Intialaista Ayurvedaan perustuvaa luonnonkosmetiikkaa