M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Vuoden 2018 parhaat luonnonkosmetiikan meikkituotteet

Vuoden 2018 parhaat luonnonkosmetiikan meikkituotteet

Tänä vuonna testasin paljon uusia tuotteita, josta todella monet olivat hyviä ja jäivät päivittäiseen käyttööni. Pitkän mietinnän jälkeen keräsin tähän viisi parasta tuotetta tai tuote parivaljakkoa, jotka ovat ilahduttaneet minua eniten tänä vuonna ja joita olen aktiivisesti käyttänyt.

5. 100 % Pure, Mattifying Primer ja Alima Pure, Smooth+Prime

parhaat-luonnonkosmetiikan-meikit.JPG

Nämä kaksi ihon kiiltelyä hillitsevää pohjustajaa pelastivat minut viime kesän helteillä. Minun työhuoneeni oli aivan järkyttävän kuuma ja meikkiä oli ihan toivotonta yrittää pitää hyvännäköisenä.

Löysinkin toimivan kombon Uoga Uogan mineraalimeikkipohjasta sekä 100 % Puren Mattifying primerista ja Alima Puren smooth + prime-pohjustajasta, joita molempia käytin vaihdellen. Uoga Uogan mineraalimeikkipohja on nyt talvella aivan liian mattainen ja kuivan tuntuinen ihollani, mutta se oli viime kesänä aivan loistava juurikin mattaisuutensa ansiosta. Molemmat pohjustajat pidensivät selvästi meikkipohjan kestoa ja vähensivät ihon kiiltelyä päivän aikana.

Täältä löytyy tarkempi esittely 100 % Puren Mattifying Primerista ja täältä Alima Puren Smooth+Prime-pohjustajasta.

4. (M)anasi 7, Stobelighter ja All over colour

parhaat-luonnonkosmetiikan meikki-tuotteet.JPG

(M)anasin All over Colour ja Strobelighter ovat olleet todella ahkerassa käytössä siitä lähtien, kun tilasin ne. Rakastan All over Colourin Ikura-sävyä; se on aivan täydellinen kirkas punainen ja se pysyy huulissa todella hyvin. Strobelighterilla taas saa aivan täydellisen kuullon iholle ja sävy Sunrise on omalle iholleni todella hyvä. Molemmat ovat aivan huippu tuotteita!

Tarkempi esittely molemmista tuotteista löytyy täältä.

3. Rms Beauty, Signature set

parhaat-luonnonkosmetiikan-meikki-tuotteet.JPG

En ollut kokeilutkaan ennen tätä vuotta yhtään Rms Beautyn tuotetta ja tämä Signature Set olikin todella hyvä tapa testata kerralla useampi tuote. Signature Setistä tulikin viime kesän suosikki meikkituotteeni ja se onkin jo melkein lopussa, kuten kuvasta näkyy.

Tykkäsin todella paljon kaikista setissä olevista tuotteista, mutta erityisesti ihastuin molempiin Lip2Cheek sävyihin Demureen ja Belovediin sekä Magic Luminizeriin. Lämpenin hieman hitaasti Purity bronzerille, mutta nyt kun sitä on oppinut käyttämään, niin se on aivan ihanan nestemäisten meikkivoiteiden kanssa.

Täältä pääset lukemaan pidemmän esittelyn Rms Beautyn Signature Setistä.

2. Nui Cosmetics, Natural Liquid Foundation

parhaat-luonnonkosmetiikan-meikki-tuotteet.JPG

Ostin Nui Cosmeticsin kovasti hehkutetun meikkivoiteen vihdoinkin testiin lokakuisilta I love me-messuilta ja se on kyllä ansainut kaikki kehut, joita se on saanut. Aivan ihana meikkivoide. Siinä on täydellinen synteettistä meikivoidetta muistuttava kostumus, joka levittyy iholle aivan älyttömän hyvin. Meikkivoiteella saa halutessaan peittävän, mutta todella kauniin ja kuulaan lopputuloksen. Ja mikä parasta, se sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuvalle iholle, eikä se jätä ihoa rasvaisen kiiltäväksi vaan siitä jää hieman puuteroidun tuntuinen pinta.

Pidempi esittely Nui Cosmeticsin meikkivoiteesta löytyy täältä.

1.Whamisan Organic Flowers BB-pact

parhaat-luonnonkosmetiikan-meikki-tuotteet.JPG

Whamisan BB-voide oli mielestäni viime vuoden paras meikki uutuus luonnonkosmetiikan puolella. Itse inhoan laittaa aurinkovoidetta kasvoille ja kasvoilleni sopivaa hyvää aurinkovoidetta ei vain löydy. Minulla puhkeaa jostain syystä usein juuri kesäisen perioraalidermatiitti, jota paksut aurinkovoiteet vielä pahentavat. Joten en todellakaan ole niiden ylin ystävä.

Whamisan BB-voide sen sijaan toimii ihollani todella hyvin. Sen lisäksi, että siinä on suojakerroin 50, se näyttää todella kauniilta kasvoilla. Muista BB-voiteista poiketen Whamisan voide on todella peittävää ja paksua, mutta sillä saa silti tehtyä aivan ihanan kuultavan meikkipohjan. Ainut miinus tuotteessa ovat sävyt, joita on vain kolme ja ne kaikki ovat todella vaaleita.

Whamisan BB-voiteesta voi lukea tarkemman esittelyn täältä.

Mikä oli sinun suosikki meikkituotteesi tänä vuonna? Ja löytyikö listalta omia suosikkejasi?

 
Vuoden 2018 suosituimmat blogipostaukset

Vuoden 2018 suosituimmat blogipostaukset

Testissä silmämeikin pohjustajat: Alima Puren Eye Primer

Testissä silmämeikin pohjustajat: Alima Puren Eye Primer