M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Zaon uusi luomiväripaletti Clin d´oeil n.2

Esittelyssä Zaon uusi luomiväripaletti Clin d´oeil n.2

Zaolta tuli juuri uusi luomiväripaletti Clin d´oeil n°2, jossa on kymmenen todella kaunista metalin hohtoista luomiväriä. Mielestäni paletin sävyvalikoima on todella hyvä ja siinä on jokaiselle silmien värille sopivia sävyjä niin arkeen kuin juhlaankin. Itsehän rakastan metalin hohtoisia luomivärejä ja minun olikin ihan pakko tilata tämä paletti itselleni heti kun näin sen ensimmäisen kerran.

Paletin luomivärit ovat 100 prosenttisesti luonnonmukaisia sekä vegaanisia ja ne ovat Cosmos Organic luomusertifioituja. Luomivärit ovat Zaolle tyypilliseen tapaan kauniissa bamburasiassa, joka on uudelleen täytettävä. Palettiin on saatavana ensi vuonna myös uusia sävyjä. Paletissa on iso peili sekä pieni sivellin luomivärin levitykseen ja häivytykseen.

zao_luomivaripaletti.JPG

Luomivärit sisältävät mm. bambupuuteria sekä luomu risiiniöljyä, joka kosteuttaa, pehmentää ja hoitaa kuivaa ihoa. Luomivärit ovatkin pehmeän kermaisen tuntuisia ja väriä on helppo kerrostaa intensiivisemmän lopputuloksen saamiseksi.

Kuten osa varmasti jo tietääkin, minulla on todella rasvoittuvat luomet ja luultavasti tuon risiiniöljyn takia nämä luomivärit eivät pysy minulla niin hyvin, kun puuteriset luomivärit. Luomi täytyy pohjustaa todella hyvin synteettisellä pohjustajalla, jotta luomivärit pysyvät minulla siistinä esimerkiksi työpäivän ajan. Rasvoittuminen on kuitenkin pientä ja sen saa korjattua painelemalla siveltimellä lisää luomiväriä luomelle, joten se ei ole minua hirveästi häirinnyt. En myöskään usko, että kuiva- ja normaali luomisilla on mitään ongelmaa pysyvyyden kanssa.

INCI: MICA, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, SQUALANE, LECITHIN, AQUA (WATER), GLYCERIN, SODIUM ANISATE, PARFUM (FRAGRANCE), PHYLLOSTACHIS BAMBUSOIDES RHIZOME EXTRACT*, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, SODIUM LEVULINATE, TOCOPHEROL, SILICA, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, CI 77820 (SILVER). MAY CONTAIN +/-: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREEN), CI 77742 (MANGANESE VIOLET).

*Ainesosat luomuviljelystä

20 % LUOMU RAAKA-AINEITA. 100% LUONNONMUKAISIA RAAKA-AINEITA

zao_eyeshadows_swatches.JPG

Luomiväripaletin sävyt:

Sävy 1: Todella kaunis vaalea shampanjan sävy.

Sävy 2: Aivan ihana vanhan roosan sävyinen luomiväri.

Sävy 3: Raikas vaaleanpunainen sävy.

Sävy 4: Kaunis tumma luumun sävyinen luomiväri, joka on aivan täydellinen smokey eye -meikkiin. Tämä on yksi omista suosikeistani.

Sävy 5: Tämä rusehtavaan kultaan tai messinkiin taittava sävy on myös omia suosikkejani. Olen käyttänyt tätä ihan arkenakin koko luomelle ja se korostaa kivasti sinisiä silmiä.

Sävy 6: Lämmin vaalea persikkainen sävy. Ihana kesäsävy!

Sävy 7: Todella kaunis vihreä sävy. Tällä saa myös ihanan smokey eye -meikin.

Sävy 8: Tämä on myös yksi suosikeistani. Aivan ihanan tumma yön sininen sävy ja myös täydellinen smokey eye -meikkiin.

Sävy 9: Tumma, ehkä hieman vihreään taittava harmaa sävy, jolla saa myös näyttävän iltameikin.

Sävy 10: Vaalea metalinen harmaa sävy. En ole itse kovin suuri vaaleiden harmaiden luomivärien ystävä, joten tämä on ainoa sävy tästä paletista, jota en ole osannut oikein käyttää.

Kuten jo mainitsinkin, niin sävyt ovat todella hyvät ja tykkään itse vaaleaa harmaata lukuun ottamatta kaikista sävyistä. Luomiväreissä on todella hyvin pigmenttiä ja intensiivisyyttä saa lisättyä kerrostamalla sävyä luomelle. Minusta on ihanaa, kun näillä saa helposti tehtyä smokey eye -meikin vain yhdellä sävyllä, kun rajat häivyttää hyvin. Häivytettäessä glitterit hankautuvat pois ja väri muuttuu mattaisemmaksi ja näyttää siltä kuin silmämeikkiin olisi käytetty kahta eri luomiväriä vaikka sen tekisi vain yhdellä.

zao_luomivaripaletti.JPG

Zaon luomiväripaletti Clin d´oeil n.2

+ Todella kauniit metalin hohtoiset sävyt

+Luomivärit ovat pigmenttisiä ja helposti levittyviä ja niitä on helppo häivyttää

+Monikäyttöinen paletti, jossa on sävyjä arkeen ja juhlaan

+ Uudelleen täytettävä rasia, johon on tulossa ensi vuonna uusia sävyjä

+jämäkkä magneettirasia, jossa iso peili

+Luomivärit ovat 100 prosenttisesti luonnollisia ja vegaanisia

-Mukana tuleva luomiväri sivellin on aika kökkö, joten itselläni se jää käyttämättä

-Luomivärit sisältävät risiiniöljyä, joka saattaa vaikuttaa rasvoittuvilla luomilla pysyvyyteen.

*Hinta 59,90€

Kaiken kaikkiaan todella ihanan paletti vaikka pysyvyys minulla voisikin olla hieman parempi. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos olet metalinhohtoisten ja glitteristen luomivärien ystävä.

Joko te olette testanneet tämän ihanuuden?

 
Esittelyssä Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation

Esittelyssä Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation

Päivän meikki: Ikura

Päivän meikki: Ikura