M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Rose Mist

Päivän meikki: Rose Mist

Käytin tämän päivän meikkiin kahta ihan super ihanaa tuotetta: 100 % Puren Cocoa Butter mattahuulipunaa sekä Zuiin Rose Mist luomiväriä. Puren huulipunan sävy on Cactus Bloom ja se on aivan käsittämättömän ihana kirkkaan oranssinpunainen sävy. Myös huulipunan pysyvyys ja pigmentti ovat todella hyviä. Huulipuna ei ole aivan niin matta kuin esimerkiksi Zaon mattahuulipunat, vaan enemmänkin puolimattainen.
 

Toinen ihana alkuvuoden löytö on tämä todella kaunis metalin hohtoiseen vaaleanpunaiseen ja kultaan taittava Zuiin luomiväri. Pigmenttiä löytyy myös tästä luomiväristä todella hyvin ja sävystä saa voimakkaan niin halutessaan. Aivan täydellinen kevät- ja kesä luomiväri ja sopii mielestäni aivan älyttömän hyvin yhteen punaisen huulipunan kanssa. 

IMG_2247_1.JPG
IMG_2260_2.JPG
IMG_2252_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: 100 % Pure, 2nd Skin Foundation

Couleur Caramel, Make up base moisturising & enlightening

Couleur Caramel, Contour & Glow trio

Posket: 100 % Pure, Cocoa Butter matta huulipuna Cactus Bloom

 

Silmät: Boho, Gipsy Earth - luomiväripaletti: Jonc De Mer 151

Zuii, Luomiväri Rose Mist

Uoga Uoga, Rajausväri Forest Path
Avril, Mascara Black

Benecos, Natural Kajal White

 

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03 Blond

 

Huulet: 100 % Pure, Cocoa Butter matta huulipuna Cactus Bloom
 

Testissä silmämeikin pohjustajat: Laveran Eyeshadow Base

Testissä silmämeikin pohjustajat: Laveran Eyeshadow Base

Esittelyssä Patykan Hydro - Defence Anti - Pollution mist - suojaava kasvosuihke

Esittelyssä Patykan Hydro - Defence Anti - Pollution mist - suojaava kasvosuihke