M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Black Diamond

Päivän meikki: Black Diamond

Ostin ensimmäistä kertaa Zuiin luomivärin itselleni ja olin todella yllättynyt miten pigmenttinen se on. En kyllä edes tajua miten en ole aikaisemmin niitä testannut, kun niitä saa täältä Oulustakin useammasta paikasta. Ostin siis mustan Black Diamond nimisen sävyn ja se todellakin on kunnon musta luomiväri eikä hailakan värinen, kuten monella luonnonkosmetiikan merkillä valitettavasti mustat yleensä ovat. Muutenkin tämä on aivan ihana sävy. Mustan joukossa on pieniä hopeisia hileitä, jotka kimaltelevat kivasti luomella. Tämä on kyllä aika täydellinen luomiväri uuden vuoden juhliin ja muihin bileisiin, jos tykkää tummasta silmämeikistä. Täytyypä käydä testailemassa ovatko muutkin Zuiin luomiväri sävyt yhtä pigmenttisiä.

IMG_1292_1.JPG
IMG_1306_1.JPG
IMG_1309_1.JPG

 Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Alima Pure, Satin Matte Foundation, Beige 1

Puro Bio, Matte Finish bronzing powder 01

Lily Lolo, Poskipuna Surfer girl

100 % Pure, Pretty Naked II - paletti: Illuminator

 

Silmät: Zuii, Luomiväri Black Diamond

Lily Lolo, Smoke & Mirrors - luomiväripaletti

Benecos, Natural kajal Black

Avril, mascara black

 

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03

 

Huulet: Zuii, Sheerlips Lipstick Crystal

Päivan meikki: Unicorn

Päivan meikki: Unicorn

Päivän meikki: Aubergine

Päivän meikki: Aubergine