M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Patykan Hydro - Defence Anti - Pollution mist - suojaava kasvosuihke

Esittelyssä Patykan Hydro - Defence Anti - Pollution mist - suojaava kasvosuihke

Ostin ihan mielenkiinnosta Patykan Hydra-Defence Anti-Pollution Mistin, josta en ollut kuullutkaan ennen kuin minulle kehuttiin sitä instagramissa. Täytyy nyt tunnustaa, etten ole koskaan aikaisemmin käyttänyt mitään meikin kiinnityssuihkeita, koska jos tarvitsen parempaa pysyvyyttä, niin käytän primereita meikin alla, jolloin suihkeen käyttö vielä lisäksi tuntuu vähän turhalta. Mutta tämä olikin ihan mielenkiintoinen tuttavuus. Ja kiva, että tälläisia suihkeita löytyy myös luonnonkosmetiikankin puolelta.

IMG_1815_1.JPG

Tämän kasvosuihkeen ideana on siis se, että se muodostaa iholle ohuen suojahunnun ilmansaasteita ja muita ulkoisia tekijöitä vastaan. Se toimii samalla myös meikin kiinnityssuihkeena, joka auttaa meikkiä pysymään paikoillaan koko päivän ja tekee samalla meikkipohjasta kuulaamman. Suihke myös kirkastaa ja kosteuttaa ihoa ja ennaltaehkäisee ihon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja se on vegaaninen.

Kun ostin suihkeen joskus viime marraskuussa, niin minun ihoni oli tuolloin todella herkkä; sitä pisteli ja tikkuili välillä päivän aikana ja illalla meikin poiston jälkeen se oli todella punoittava ja kosketusherkkä. Minullahan puhkesi viitisen vuotta sitten perioraalidermatiitti, jonka jälkeen ihoni on ollut paljon herkempi kuin aikaisemmin. Olen nyt parisen vuotta käyttänyt pelkästään Essen tuotteita, joilla olen saanut POD:in pysymään kurissa ruokavalion lisäksi. Päätin kuitenkin uteliaisuuttani viime syksynä testata toisen merkin tuotteita, jotka olivatkin sitten minulle aivan liian aktivoivia. Nyt kun palasin kiltisti takaisin Esseen myös ihoni rauhoittui taas normaaliksi. Tämä selitys tähän alkuun siis sen vuoksi, että myös tämä misti tikkuili aluksi ihollani aina laiton jälkeen ja lopetinkin sen käytön joksikin aikaa. Testasin sitä taas, kun ihoni oli rauhoittunut ja silloin tikkuilua ei enää esiintynyt mistinkään kanssa.

IMG_1824_1.JPG

Tätä mistiä neuvotaan suihkuttamaan 2-3 pitkää painallusta noin 20 cm päästä kasvoista viimeiseksi tuotteeksi. Minulla on pääasiassa toiminut tuo suihkepää hyvin ja sieltä tulee tasainen ohut kerros tuotetta. Muutamia kertoja sieltä on kuitenkin tullut semmoinen "pärskäys" ja sitä on tullut kasvoille isoina pisaroina, jotka ovat sitten liuottaneet mineraalimeikkipohjaa ja sitä on joutunut sitten paikkailemaan. Ei mikään kiva juttu kiireessä.

Mutta ihanaa tässä on se, että mineraalimeikkipohja pysyy oikeasti hyvänä koko päivän. Käytän tätä suihketta enimmäkseen mineraalimeikkipohjien päällä, joiden kanssa se toimiikin todella hyvin. Minulla pysyy normaalistikin ihan hyvin pohjat, mutta kyllä minä pitkän työpäivän jälkeen korjaan pohjaa ennen kuin lähden kotimatkalle. Suihkeen kanssa sitä ei tarvinut korjata ollenkaan. Suihke myös kivasti tasoittaa mineraalimeikkipohjan heti laiton jälkeen ja sulauttaa poskipunan ja varjostukset yhteen meikkipohjan kanssa. Meikki näyttää hyvältä mistin laiton jälkeen, mutta en itse huomannut, että siitä olisi mitään suurempaa kuulautta kuitenkaan tullut.

Mielestäni tämä on kiva tuote varsinkin mineraalimeikkipohjien kanssa ja sillä saa nopeasti arkiaamuina lisättyä pohjan kestoa. Todella herkkä ihoisille en ehkä tätä suosittelisi, mutta muuten tämä käy varmasti kaikille ihoille. Tässä vielä tuotteen inci:

Aqua (Water), Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Water*, Glycerin, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl 6 Caprylate/Caprate, Sodiumbenzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Propylene Glycol, Parfum(Fragrance), Chondrus Crispus (Carrageenan) Powder, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Marrubium Vulgare Extract, Sodiumhyaluronate, Buddleja Officinalis Flower Extract, Glucose, Potassiumsorbate, Limonene, Geraniol, Lycium Barbarum Fruit Extract*, BenzylsalicylateOletteko te testanneet tätä mistiä tai onko teillä vinkata jotain muuta luonnonkosmetiikan meikin kiinnityssuihketta, jota kannattaisi testata?

Päivän meikki: Rose Mist

Päivän meikki: Rose Mist

Vuoden 2017 suosikki meikkituotteeni

Vuoden 2017 suosikki meikkituotteeni