M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Ekolakat testissä: Benecos kynsilakka Peach Sorbet

Ekolakat testissä: Benecos kynsilakka Peach Sorbet

Ensimmäisessä kynsilakka-postauksessa testasin Bohon kynsilakkaa ja nyt on vuorossa Benecosin kynsilakka. Benecosin kynsilakat ovat 5 FREE lakkoja ja ne eivät sisällä yleisesti käytettyjä haitallisia ainesosia, kuten formaldehydiä, tolueenia, kamferia, flataatteja, kolotonia. Benecos kynsilakoilla ei ole luonnonkosmetiikan sertifiointia, kuten ei muillakaan ekolakoilla paitsi Logonan kynsilakoilla, jotka ovat ensimmäiset luonnonkosmetiikkasertifioidut kynsilakat. Niitä täytyy kyllä päästä seuraavaksi kokeilemaan!

Ostin Peach sorbet nimisen lakan ja tämä sävy on aivan älyttömän söpö ja näyttää tosi hyvältä ruskettuneella iholla. Täydellinen kesälakka siis. Lakka kestää hyvin kynsillä ja siinä on mukavan leveä ja jämäkkä sivellin, josta tykkään. Kahdella kerroksella saa ihan ok lopputuloksen, mutta parhaimman saa kolmella kerroksella. Tässä vielä lakan inci, jos se jotakuta kiinnostaa.

INCI ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CI 77510, CI 77891, CI 77499

 Mutta annetaanpas sitten kuvien puhua puolestaan!
kynsilakkakuva3 (1 of 1).JPG
2.6.2016Tuotekuva5.JPG

Ihana sävy, eikö?

 

Kuvat: Liisa Väisänen

Testissä Zaon uusi hohdepuuteri

Testissä Zaon uusi hohdepuuteri

Ekolakat testissä: Bohon kynsilakka Blossom

Ekolakat testissä: Bohon kynsilakka Blossom