M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: Kjaer Weis Foundation

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: Kjaer Weis Foundation

Kjaer Weisin meikkejä on hehkutettu jo pitkään joka puolella ja osa tuotteista on noussut jo jonkin moiseen kulttimaineeseen. Jos joku ei vielä tiedä niin Kjaer Weis on tanskalaissyntyisen, mutta nykyään New Yorkissa asuvan meikkitaiteilijan Kirsten Kjaer Weisin luoma luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja. Tuotteet ovat valmistettu Italiassa ja niillä on italialainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti CCPB.  Turhan jätteen välttämiseksi, pakkaukset ovat suunniteltu uudelleen käytettäviksi, mikä on aina positiivista.

Seuraavaksi esittelen teille hehkutetun Kjaer Weisin meikkivoiteen, jolta odotin paljon. Meikkivoiteesta kerrotaan seuraavaa: meikkivoiteella saa joko aivan ohuen tai tarvittaessa todella peittävän lopputuloksen eikä erillistä peitevoidetta välttämättä tarvita, iho jää puolimattaiseksi, meikkivoide kestää koko päivän ja lisäksi sillä on hoitava koostumus mm. manteli-, jojoba- ja kookosöljyn ansiosta. Luettuani meikkivoiteesta olin aivan varma, että tässä se minun täydellinen meikkivoide nyt on. Kuvaus kuulostaa juuri siltä, mitä meikkivoiteelta haen. Ja kaiken lisäksi pakkaus on niin kaunis, että sitä voisi ihastella vaikka kuinka kauan. 

Tuotekuva18.2.1.jpg

Olen nyt käyttänyt meikkivoidetta arkena ja kuvaus meikeissä ja vähän kyllä harmittaa, kun en tähän tämän enempää rakastunut. Olisin niin kovasti halunnut ratkaisun tästä ihanuudesta minun meikkivoide pulmaan, mutta ei. En tiedä onko  minulla liian suuret odotukset ylipäätään luonnonkosmetiikan meikkivoiteita kohtaan, kun tuntuu, että mikään ei täytä kaikkia kriteerejä. Onko liikaa vaadittu, että meikkivoide levittyy hyvin, peittää, sitä voi kerrostaa, sillä saa kauniin näköisen ihon ja se pysyy koko päivän paikallaan?! 

Kjaer Weisin meikkivoide on aika jämäkkää, mutta se levittyy kuitenkin hyvin. Olen levittänyt sen joko sormin, jolloin sillä saa peittävämmän lopputuloksen tai beautyblenderin avulla, jolloin sen saa levitettyä ohuemmin. Meikkivoide peittää siis hyvin ja lopputuloksena saa todella kauniin ihon. Levityksen jälkeen meikkivoide alkaa kuitenkin ihollani elämään heti ja se kerrostuu todella nopeasti minun otsa- ja silmänalus juonteisiin ja niitä saa olla koko ajan tasoittelemassa. Tämä ongelma on kyllä muissakin nestemäisissä meikkivoiteissa, mutta tässä se oli jotenkin todella nopeaa ja näkyvää.

Sormilla levitettynä meikkivoide tuntuu kasvoilla. Ihan niin kuin olisin levittänyt oikein paksun ja rasvaisen voiteen kasvoille, ja se tunne kestää koko päivän. Huomasin kuitenkin, että kostealla sienellä levitettynä tunne kasvoilla ei ole niin rasvainen, mutta silloin lopputulos ei ole niin peittävä. Meikkivoide ei myöskään kiinnity ihoon vaikka laittaisi puuteri, vaan aina kasvoihin koskiessa meikkivoidetta tarttuu käsiin ja sitä lähtee iholta pois. Minullahan on sekaiho, joka rasvoittuu päivän mittaan jonkin verran, niin en tiedä onko tämä minun iholle sitten liian rasvaista. Testasin tätä meikkivoidetta myös juoksulenkillä ja se pysyi yllättävän hyvin. Ottaen huomioon, että minun naama oli aivan hiestä märkä. Taputtelin lenkin jälkeen paperilla kasvot kuiviksi ja kyllä sillä naamalla olisi vielä kehdannut ihmisten ilmoilla käydä.

Tämä meikkivoide on kyllä sitä mitä lupaakin, mutta ei minun iholle se parhain mahdollinen. Olisi mielenkiintoista tietää, miten esimerkiksi kuivaihoiset kokevat tämän meikkivoiteen? Pysyykö se heillä paremmin paikallaan ja onko meikkivoide vähemmän rasvaisen tuntuinen?  Tilasin kuitenkin täyttöpakkauksen tähän, joten en aio ihan vielä luovuttaa tämän suhteen:D

INCI: Mica , Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Oil·, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil·, Zea Mays (Corn) Starch·, Cera Alba·, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax·, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil·, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Tocopheryl Acetate May Contain +/- Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Manganese Violet (CI 77492)    · Luomuviljelty ainesosa.

 

Kuva: Liisa Väisänen

Ekolakat testissä: Bohon kynsilakka Blossom

Ekolakat testissä: Bohon kynsilakka Blossom

Yllättäjä: Kjaer Weis ripsiväri

Yllättäjä: Kjaer Weis ripsiväri