M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Yllättäjä: Kjaer Weis ripsiväri

Yllättäjä: Kjaer Weis ripsiväri

Minulla on hennot, vaaleat ja suorat ripset ja tämän lisäksi minulla on vielä helposti rasvoittuvat luomet ja raskas yläluomi, joten hyvän ripsivärin löytäminen on ollut todella hankalaa. Tuuheuttavia ripsivärejä on turha käyttää, jos ne eivät pysy ripsissä koko päivää, joten olen käyttänyt aina sitä ripsiväriä, joka nyt sattuu parhaiten pysymään. Testailin nuorempana paljonkin eri ripsivärejä, mutta mitkään vedenkestävät tai vesiliukoiset ripsivärit eivät pysyneet siistinä koko päivää. Löydettyäni Sensain 38°C - mascaran noin kahdeksan vuotta sitten, olen käyttänyt siitä lähtien ainoastaan sitä tai muita sen tyyppisiä ripsivärejä. Hyvän ripsivärin valmistus luonnonkosmetiikan keinoin on tunnetusti haastavaa. Joten luonnonkosmetiikkaan siirryttyäni ei siis hirveästi tehnyt mieli alkaa haaskaamaan rahaa ja testailemaan uusia ja mahdollisesti huonoja ripsivärejä. Jatkoin siis synteettisen ripsivärin käyttöä.

Tuotekuva18.2.4.jpg

Kjaer Weisin ripsiväriä kutsutaan luonnonkosmetiikan kulttimascaraksi, ja sitä on hehkutettu vaikka missä blogeissa ja lehdissä, joten pakkohan minunkin oli sitä lopulta testattava. Suhtaudun siihen hieman skeptisesti eikä minulla ollut sen suhteen mitään odotuksia. Olen nyt muutaman viikon käyttänyt ripsiväriä päivittäin ja olen kyllä todella yllättynyt miten hyvin se on pysynyt. Ripsivärin luvataan tekevän ripset kauniin pitkiksi ilman paakkuja kumisen harjansa ansiosta. Ja niin se kyllä tekeekin. Väriä tulee sopivasti harjaan eikä paakkuja tule. Tuuheuttahan ripsiin ei tule kumisella harjalla kovin paljon eikä ripsistä saa kovin näyttäviä. Huomasin kuitenkin, että koostumus paranee mitä pidempään ripsiväriä on käyttänyt ja kerrostamalla väriä ripsiin saa niihin hieman tuuheuttakin. Minulla on tämän muutaman viikon aikana levinnyt vain kerran väriä yläluomelle, kun kävelin räntäsateessa kotiin ilman sateenvarjoa, mutta muuten se on pysynyt todella hyvin ripsissä. Tämä jää kyllä ehdottomasti vakituiseen käyttöön.

Tässä on vielä ripsivärin inci siitä kiinnostuneille.

INCI: glucose, aqua (water), lavandula angustifolia (lavander) flower water•, mica, cetyl babassuate, theobroma grandiflorum seed butter•, cera alba•, ricinus communis (castor) seed oil•, copernicia cerifera (carnauba) wax•, glyceryl caprylate, hectorite, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil•, glycerin, chondrus crispus (carrageenen) extract, plantago lanceolata leaf extract•, canola oil, rosa damascena flower oil, rosmarinus officinalis (rosemary) extract, CI 77891,CI 77499, silver oxide, citronellol*, geraniol*.  • Luomuviljelty ainesosa
 

Kuva: Liisa Väisänen

 

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: Kjaer Weis Foundation

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: Kjaer Weis Foundation