M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Cuivre

Päivän meikki: Cuivre

Ostin viime kuussa nämä ihanat korvakorut Oululaiselta Nunnukka Desingnilta ja tein tämän päivän meikin ihan näiden korvisten inspiroimana. Halusin tehdä sellaisen kesäisen asenne-meikin, joten laitoin huuliin Absolutionin upeaa Deep Red - sävyistä huulipunaa ja silmämeikkiin käytin sekaisin Bohon Gipsy Earth - luomiväripaletin pronssista Cuivre-sävyä sekä Couleur Caramelin Bohemia Pink- luomiväriä. Ripsiväriä laitoin vain ihan pikkuisen, koska halusin, että meikin painopiste on enemmänkin huulissa ja koruissa. 

IMG_2546_1.JPG
IMG_2553_1.JPG
IMG_2564_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Kjaer Weiss, Foundation
Kjaer Weis, Highlighter Radiance

PuroBio, Matte Finish Bronzing Bowder 01

Posket: Absolution, Huulipuna Deep Red

Silmät: Boho, Gipsy Earth - luomiväripaletti: Cuivre ja Jonc de Mer
Couleur Caramel, Luomiväri Bohemia Pink
Avril, Mascara Black

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03 Blond

Huulet: Absolution, Huulipuna Deep Red
 

Päivän meikki: Just one sip

Päivän meikki: Just one sip

Esittelyssä 100 % Puren Mattifying Primer

Esittelyssä 100 % Puren Mattifying Primer