M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Lavender Couture

Päivän meikki: Lavender Couture

Tässä kesää odotellessa tein Eco Sparklesin Unicorn glitter-sekoituksesta ja Laveran Illuminating Eyeshadow Quattro Lavender couture 02 - luomiväripaletin violetista luomiväristä tällaisen kesäisen smokey eye - silmämeikin. Levitin ensin Laveran violettia luomiväriä koko luomelle ja sen jälkeen tein Laveran silmämeikinpohjustajasta ja glitteristä seoksen, jonka painelin siveltimellä liikkuvalle luomelle. Lopuksi rajasin silmät mustalla kajalilla ja laitoin myös alaluomelle hieman violettia luomiväriä. Tämä silmämeikki on todella helppo tehdä ja siitä saa vähällä vaivalla näyttävän meikin kesän rientoihin, joita ainakin täällä odotellaan jo kovasti näiden hyytävien pakkasten keskellä.

IMG_2317_1.JPG
IMG_2349_1.JPG
IMG_2351_1.JPG

 

Meikissä käytetyt tuotteet:

 

Pohja: Everyday Minerals, Mineraalimeikkipohja Matte base 1N

Everyday Minerals, Poskipuna Peony Petal

Couleur Caramel, Contour & Glow duo

 

Silmät: Lavera, Illuminating Eyeshadow Quattro Lavender couture 02

Eco Sparkles, Unicorn - glitter

Benecos, Natural Kajal Black

Avril, Mascara Black

 

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03 Blond

 

Huulet: Benecos, Natural Lipgloss Pink blossom

 

Testissä silmämeikin pohjustajat: Laveran Eyeshadow Base

Testissä silmämeikin pohjustajat: Laveran Eyeshadow Base

Päivän meikki: Rose Mist

Päivän meikki: Rose Mist