M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Couleur Caramelin Compact Foundation meikkistick ja mattahuulilakka

Esittelyssä Couleur Caramelin Compact Foundation meikkistick ja mattahuulilakka

Yhteistyö

Esittelin teille viime postauksessa muutaman Oloshopista saamani Couleur Caramelin syysuutuuden ja jatkan nyt esittelyä sarjan Compact Foundation meikkistickillä ja mattahuulilakalla. Mattalakkaan ihastuin heti, mutta meikkistick vaati hieman enemmän testailua.

Sain mattalakasta testiin Dark pink - sävyn, joka on juurikin nimensä mukaisesti ihanan tumman pinkin sävyinen. Huulilakan koostumus on nestemäinen ja sen saa helposti levitettyä applikaattorilla huuliin. Tässä huulilakassa on todella jännä koostumus. Se tuntuu ihanan pehmeältä, samettiselta ja kevyeltä, kun sen levittää huulille, sen jälkeen se kuivuu ja jää huulen pintaan kiinni. Se ei kuivumisen sen jälkeen enää liu`u huulilla, mutta se ei ole kuitenkaan kuivan tuntuinen eikä ruttaa huulia niin kuin osa mattapunista. Tykkään tästä koostumuksesta todella paljon enkä ole muissa luonnonkosmetiikan huulituotteissa törmännyt vastaavaan. Huulilakan incissä on kolmantena riisipuuteri, jonka kerrotaan matifioivan ja tekevän huulten ihosta silkkisen sileän, joten johtuisikohan tämä jännä koostumus siitä?!

IMG_0747_1.JPG

Mielestäni huulilakka kestää huulilla ihan hyvin, ei niin pitkään kuin huulipunat, mutta paljon pitempään kuin huulikiillot. Olen joutunut lisäämään mattalakkaa työpäivän aikana muutaman kerran huulille, mutta lakka myös kuluu huulilta todella siististi pois, joten ei ole katastrofi, jos sitä ei kerkeä päivän aikana lisäämään. En ole kokeillut tätä huultenrajauskynän kanssa, koska minulla ei ole sopivan sävyistä kynää, mutta uskoisin, että sen kanssa huulilakka kestää vieläkin pitempää huulilla. Tätä mattalakkaa on muuten yhdeksää eri sävyä saatavilla Oloshopissa ja minua kiinnostaisi testata niistä ainakin vielä Beige Nude - sävy, koska hyvä nudepuna on vielä hakusessa.
 

INCI: Coconut Alkanes, Squalane , Oryza Sativa Rice Powder*, Silica,  Mica, Ricinus Communis Seed Oil *, Glycerin**,  Glyceryl Behenate,  Glyceryl Stearate,  Coco Caprylate/Caprate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Glyceryl Caprylate, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Stevia Rebaudiana Extract, D-Limonene, Geraniol, Linalool, +/- May Contain : Ci 77491 (Iron Oxides) – Ci 77492 (Iron Oxides) – Ci 77499 (Iron Oxides) – Ci 77891 (Titanium Dioxide) –Ci 77007 (Ultramarine) Ci 75470 – (Carmine) *Luomusertifioitu Raaka-Aine, **Luomusertifioiduista Raaka-Aineista

IMG_0759_1.JPG

Sitten siihen meikkistickiin, jonka kanssa alku lähti hieman hankalasti käyntiin, mutta josta nyt itse asiassa tykkään. Meikkistick on siis puikkoon pakattu meikkivoide, joka muistuttaa ulkomuodoltaan peitepuikkoa, mutta on suurempi. Puikkomaisen muodon ansiosta meikkivoide onkin todella helppo ja nopea levittää iholle. Meikkivoiteen koostumus muistuttaa myös peitepuikon koostumusta ja se levittää todella hyvin iholle ja sitä pystyy myös kerrostamaan vaivattomasti. Stickillä saakin tehtyä joko todella luonnollisen ja kevyen pohjan tai peittävän kerrostamalla tuotetta. Stickiä on myös helppo nopeasti laittaa vähän silmän alusille ja muihin peitettäviin kohtiin, jos ei koko meikkipohjaa tarvitse / jaksa tehdä. Kätevä kiireisten aamujen tuote siis.

Meikkistickiä on  neljää eri sävyä, joista minulla on vaalein, 11 Light Sandy Beige - sävy. Se on hivenen liian vaalea minulle, mutta varjostuksien ja poskipunan kanssa saan sen tummennettua sopivaksi.
 

IMG_0740_1.JPG

 

Sticki vaikuttikin täydelliseltä, kun aloin sitä ensimmäistä kertaa testaamaan, mutta se ei toiminutkaan minun ihollani alkuun ollenkaan. Meikkivoide tuntui iholla todella rasvaiselta ja minusta tuntui, ettei se imeydy ihooni eikä asetu kasvoille vaan meikkivoidetta tarttui sormiin, kun kasvoihin koski ja pohjaa sai koko ajan korjailla. Samalla tavoin kävi muuten myös Kjaer Weisin meikkivoiteen kanssa vaikka tämä ei ole lähellekään niin tuhtia kuin se. Onneksi otin yhteytä Oloshopin Niinaan, joka epäili, että tuotetta on joko liikaa iholla tai minulla on vääränlainen voide alla. Käytän nyt talvella Essen Rich Moisturiseria mineraalimeikkipohjan alla ja se olikin sitten liian tuhtia meikkistickin kanssa. Sticki alkoikin toimia perammin, kun vaihdoin kevyempään voiteeseen, otin meikkivoidetta todella vähän kerrallaan ja levitin sen kostealla Beauty Blenderillä. Ja tätä stickiä ei oikeasti tarvitse laittaa paljon eli tämä on todella riittoisa.

IMG_0742_1.JPG

Meikkistickillä saa ihanan kuulaan ihon ja luonnollisen näköisen lopputuloksen vaikka joihinkin kohtiin tuotetta kerrostaisikin enemmän. Itse huomasin, että mitä ohuemman kerroksen sitä laitan, niin sen paremmin se kestää minulla hyvänä koko päivän. Jos meikkistickiä on minulla liikaa iholla, niin se kasaantuu helpommin juonteisiin ja "liikkuu" iholla. Stickiä suositellaan normaalille / sekaiholle ja kuivemmalle iholle Caramelin meikinpohjustajan kanssa. Minulla on nyt semmoinen normaali / sekaiho; siinä on muutama näppy, mutta se ei ole tällä hetkellä kuitenkaan pintakuiva. Oman kokemuksen perusteella uskaltaisin kyllä suositella tätä kuivaihoisillekin nimenomaan paksumman voiteen kanssa.
 

INCI: Squalane, Decyl Olive Esters, Silica, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax* (Karnaubavaha), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil* (Manteliöljy), Buturospermum Parkii (Shea) Butter* (Karitevoi), Squalene, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil* (Baobaböljy), Tocopherol (Kasviperäinen E-Vitamiini), Parfum (Fragrance), Linalool [+/- May Contain: Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491 (Red Iron Oxide), Ci 77492 (Yellow Iron Oxide), Ci 77499 (Black Iron Oxide)] *Luomusertifioitu Raaka-Aine.


Jos aamuisin aika on kortilla ja hakusessa nopea ja helppo käyttöinen meikkivoide, jolla saa kuulaan ja luonnollisen meikkipohjan, niin suosittelen kokeilemaan tätä:)

Oloshopista  saa muuten vielä jouluun asti normaalihintaisista tuotteista 20 %:n  alennuksen koodilla: TERVETULOA.

Päivän meikki: Aubergine

Päivän meikki: Aubergine

Esittelyssä Couleur Caramelin syysuutuuksia

Esittelyssä Couleur Caramelin syysuutuuksia