M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Zaon Soft touch - mattahuulipunat

Esittelyssä Zaon Soft touch - mattahuulipunat

Zaolta tuli juuri kuusi uutta mattahuulipunaa myyntiin ja pääsin ilokseni testaamaan heti kaikki sävyt, koska ne tulivat myös meille töihin myyntiin. Nämä uudet Soft Touch - huulipunat ovat samanlaisissa bambuhylsyissä kuin Zaon muutkin huulipunat ja ovat siis myös uudelleen täytettäviä.  Nämä Soft Touch - punat ovat vielä mattaisempia kuin Zaon mattahuulipunat.

Tähän Soft Touch sarjaan kuuluu kolme vaaleampaa nude sävyä sekä kolme tummempaa punaa. Kaikki kuusi huulipunaa ovat luomu- ja vegaanisertifioituja ja niiden pääraaka-aineet ovat luomu karitevoi, luomu risiiniöljy sekä luomu karnaubavaha.

Kuvasin kaikki kuusi huulipuna sävyä peräkkäin samalla meikillä, joten alla olevista kuvista näkee hyvin sävyjen erot. Kuvista näkee myös selvästi sen, miten iso vaikutus huulipunalla on meikkiin. Pelkästään huulipunaa vaihtamalla saa aivan erilaisen lookin.

Peach Lipstick (432):  Peach on todella kiva persikkaan taittava nude sävy.

Peach Lipstick (432): Peach on todella kiva persikkaan taittava nude sävy.

Nude Sensation Lipstick (433):  Nude Sensation taas on perinteisempi rusehtava nude. Näistä vaaleista sävyistä tykkään eniten tästä. Sopii varmasti tosi hyvin tumman silmämeikin kanssa ja näyttää hyvältä myös pelkän ripsivärin kanssa.

Nude Sensation Lipstick (433): Nude Sensation taas on perinteisempi rusehtava nude. Näistä vaaleista sävyistä tykkään eniten tästä. Sopii varmasti tosi hyvin tumman silmämeikin kanssa ja näyttää hyvältä myös pelkän ripsivärin kanssa.

Pink Poudre Lipstick (434):  Pink Poudre on puuterisen vaaleanpunainen sävy. Minulla tulee tästä sävystä ihan kesä mieleen

Pink Poudre Lipstick (434): Pink Poudre on puuterisen vaaleanpunainen sävy. Minulla tulee tästä sävystä ihan kesä mieleen

Red Pomegranate Lipstick (435):  Red Pomegranate on aivan ihana lämpimän punainen sävy. Tämä on myös yksi minun suosikki sävyistä.

Red Pomegranate Lipstick (435): Red Pomegranate on aivan ihana lämpimän punainen sävy. Tämä on myös yksi minun suosikki sävyistä.

Red Purple Lipstick (436):  Red Purple on kylmemmän punainen kuin Red Pomegranate. Tämäkin on  todella kaunis sävy, myös yksi minun lemppareista. 

Red Purple Lipstick (436): Red Purple on kylmemmän punainen kuin Red Pomegranate. Tämäkin on  todella kaunis sävy, myös yksi minun lemppareista. 

Aubergine Lipstick (437):  Aubergine on aivan mahtava kylmä violettiin taittava huulipuna. Tämä on minun ehdoton suosikki näistä huulipunista ja rakastuin siihen heti, kun kokeilin sitä ensimmäisen kerran. Aivan ihana sävy! Ainakin tämä ja Nude Sensation on pakko ostaa itselle. 

Aubergine Lipstick (437): Aubergine on aivan mahtava kylmä violettiin taittava huulipuna. Tämä on minun ehdoton suosikki näistä huulipunista ja rakastuin siihen heti, kun kokeilin sitä ensimmäisen kerran. Aivan ihana sävy! Ainakin tämä ja Nude Sensation on pakko ostaa itselle. 

Tykkään itse näistä huulipunista todella paljon ja ihan huippua, että luonnonkosmetiikankin puolelle alkaa tulla näitä kunnon mattapunia ja rohkeampia sävyjä. Kaikki huulipunat ovat todella hyvän värisiä ja sävyt ovat sellaisia, että ne sopivat monelle. Näissä ei myöskään ole mattapunille tyypillistä rutikuivaa koostumusta vaan nämä ovat yllättävän hyvän tuntuisia huulilla ja levittyvät hyvin. Toki ne ovat kuivempia koostumukseltaan kuin Zaon muut punat enkä suosittele kauhean kuiville ja rohtuneille huulille näitä käyttämään, kuten en muitakaan mattapunia. Laitoin yllä oleviin kuviin pelkästään huulipunan enkä rajannut huulia ollenkaan ja huulipunat peittivät ja pysyivät huulilla todella hyvin ilman sitäkin.

Tässä vielä huulipunien inci:

Ricinus Communis Seed Oil (Ricinus Communis (Castor) Seed Oil)*, Silica, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Undecane, Mica, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax)*, Tridecane, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Parfum (Fragrance), Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter)*, Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax), Tocopherol, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Phyllostachis Bambusoides Rhizome Extract*, Ci 77820 (Silver), May Contain +/-: Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77007 (Ultramarines), Ci 77742 (Manganese Violet), Ci 77510 (Ferric Ferrocyanide).

* Ainesosat Luomuviljelystä. 28 % luomulaatuisia ja 100 % luonnonmukaisia raaka-aineita.
 

Mikäs näistä sävyistä on teidän suosikkinne?

 
Päivän meikki: Classic Red

Päivän meikki: Classic Red

Päivän meikki: Vivid

Päivän meikki: Vivid