M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki vinkki: Tuuheammat kulmat

Päivän meikki vinkki: Tuuheammat kulmat

Onko sinulla itsepäiset kulmat, jotka eivät pysy ojennuksessa? Tai ovatko kulmasi todella ohuet ja kaipaisit niihin tuuheutta? Tässäpäs vinkki, jolla saat kulmiisi tuuheutta ja ne pysyvät koko päivän paikoillaan.

Olen itse viimeistellyt jo pidemmän aikaa kulmani palasaippualla. Minulla on aika ohuet kulmat ja karvoja on loppuosassa todella vähän. Saippualla saa kivasti eroteltua yksittäisiä karvoja, varsinkin tuosta alusta, jolloin kulmat näyttävät tuuheammilta ja yksittäiset karvat paksummilta, kun niihin tarttuu saippuaa. Kulmat saa myös saippualla helposti aseteltua siihen asentoon mihin ne itse haluaa ja ne pysyvät siinä koko päivän. Tämä kikka on kyllä pelastanut minut monelta huonolta kulma päivältä.

Tee näin:

  • Laita kulmat ensin muuten valmiiksi tai jos sinulla on jo valmiiksi tummat kulmat niin harjaa saippua suoraan omiin kulmiin. Itse käytän Bohon kulmakynää sävyssä 03, jolla piirrän kulmat.

  • Kun kulmat ovat valmiit, kastele pyöröharja hanan alla ja hankaa harjaa palasaippuaan. Minulla on ihan valkoinen Marceille saippua, mutta siihen käy varmasti mikä saippua vaan. Jos löytyy ruskeaa saippuaa, niin se on vielä parempi. Kannattaa katsoa, ettei harja ole liian märkä eikä myöskään liian kuiva, kun alat hankaamaan sitä saippuaan. Sopivan saippua-vesi koostumuksen löytää muutaman kokeilu kerran jälkeen.

  • Tämän jälkeen harjaa kulmat varovasti pyöröharjalla läpi ja asettele kulmat haluamaasi asentoon. Harjalla ei kannata painaa liikaa, koska silloin alla oleva väri saattaa levitä tai lähteä pois. Parasta on käydä vain karvat varovasti harjalla läpi.

Alla on vielä kuvat minun kulmista luonnontilassa, pelkän kulmakynän kanssa sekä saippualla viimeisteltynä. Kyllä siinä eron huomaa, vai mitä?

kuinka-saada-tuuheamat-kulmakarvat.jpg

EDIT 28.1.2019: Käytän edelleenkin päivittäin tätä palasaippua niksiä omiin kulmiini, mutta nyt teen sen hieman eri tavalla. Harjaan ensimmäiseksi saippuan puhtaisiin kulmiin ja sen jälkeen täytän vasta kolot Uoga Uogan ruskealla Forest Path-sävyisellä kulmavahalla, johon olen lisäksi sekoittamut hieman Uoga Uogan mustaa vahamaista rajausväriä. Sekoituksesta tulee aivan täydellinen kylmä ruskea.

Oletko sinä kokeillut tätä palasaippua kikkaa jo aikaisemmin vai oliko tämä uusi vinkki?

 
Esittelyssä 100 % Puren 2nd Skin Foundation

Esittelyssä 100 % Puren 2nd Skin Foundation

Testissä silmämeikinpohjustajat: PuroBion Eyelid Primer

Testissä silmämeikinpohjustajat: PuroBion Eyelid Primer