M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Uoga Uogan Lip & Cheek -  poski- ja huulivoiteet

Esittelyssä Uoga Uogan Lip & Cheek - poski- ja huulivoiteet

Sain käyttööni Uoga Uogan testeritelineen työjuttuja varten ja ajattelin esitellä siitä teille ainakin voidemaiset Lip & Cheek - poski- ja huulipunat, joita on kahdeksan eri sävyä. Tosin en tiedä onko niistä osa poistumassa, koska Uoga Uogan omilla sivuilla ei ollut enää kuin kolmea sävyä valikoimassa; Apricot, Tender ja Lush, mutta joistain verkkokaupoista näytti löytyvän vielä kaikkia sävyjä. Kannattaa siis käydä hamstraamassa, jos näistä löytyy joku ihanan sävy.

Kaikissa poski- ja huulipunissa on muuten sama inci, mutta jokainen sävy sisältää jotain eriä marjauutetta. Voiteissa on mm. risiini-, jojoba-, argan- ja vadelmansiemenöljyä sekä vahoja. Huulille näillä saa joko sormilla töpöttelemällä kevyemmän sävyn tai huulipuna siveltimellä laitettuna intensiivisemmän.  Vahojen vuoksi koostumus on purkista suoraan otettuna hieman jäykkää, mutta se pehmenee kun sitä lämmittää hieman sormilla. Tummemmissa sävyissä tuotetta riittää todella pieni määrä poskille, sillä muuten väriä tulee aivan liikaa.

 

Mielestäni sävyt eivät oikein pääse oikeuksiinsa purkeissa, missä ne ovat. En aluksi edes oikein innostunut noista sävyistä, kun näitä purkkeja ensimmäistä kertaa availin, mutta kun kokeilin kaikki sävyt huulille niin, sieltä löytyi monta ihanaa sävyä. Kuvasinkin teille avuksi kaikki sävyt huulilla, koska ainakin minun mielestäni kuvien avulla on helpompi hahmottaa sävyt ja vertailla niitä keskenään. Poskipunaa en vaihtanut kuviin, joten se on kaikissa sama.

IMG_2749_1.JPG

Fragile on ihanan hempeä vaaleanpunaiseen taittava nude sävy. Minulla on hieman keltaiseen taittava iho, joka ei ole ihan se kaikista vaalein, mutta aika vaalea kuitenkin, niin poskilla tämä sävy on minulla hieman liian vaalea. Sitä saa kerrostaa ihan kunnolla, jos haluaa, että se sieltä näkyy.

Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Cera Flava (beeswax), Simmondsia Chinensis (jojoba) Oil*, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia (macadamia) Nut Oil*, Copernicia Cerifera (carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (shea) Oil*, Rubus Idaeus (raspberry) Seed Oil*, Tocopherol (vitamin E), Aloe Barbadensis (aloe) Leaf Extract, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Aroma (essential oil blend), Limonene**, Linalool**, +/- Mica: CI 77019, Titanium Dioxide: CI 77891, Iron Oxides: CI 77492, CI 77491

 *luomusertifioitu raaka-aine **ainesosa peräisin luonnollisesta eteerisestä öljystä

IMG_2758_1.JPG

Apricot on persikkaan taittava vaalea nude. Tämä on myös aika vaalea minulla poskilla, mutta huulilla todella kauniin sävyinen.

Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Cera Flava (beeswax), Simmondsia Chinensis (jojoba) Oil*, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia (macadamia) Nut Oil*, Copernicia Cerifera (carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (shea) Oil*, Rubus Idaeus (raspberry) Seed Oil*, Tocopherol (vitamin E),Vaccinium Vitis Idaea (lingonberry) Fruit Extract, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Aroma (essential oil blend), Limonene**, Linalool**, +/- Mica: CI 77019, Titanium Dioxide: CI 77891, Iron Oxides: CI 77492, CI 77491

 *luomusertifioitu raaka-aine **ainesosa peräisin luonnollisesta eteerisestä öljystä

IMG_2768_1.JPG

Fire on aivan ihana lämmin oranssiin taittava punainen, joka ei purkissa näyttänyt todellakaan niin hyvältä, mitä huulissa ja poskilla. Tämä on näistä ehdottomasti minun suosikki sävy. Tässä on jo enemmän väriä kuin kahdessa aikaisemmassa sävyssä ja tällä saa ihanaa lämpöä poskiin. Harmi, jos tämä on poistunut kokonaan valikoimasta. 

Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Cera Flava (beeswax), Simmondsia Chinensis (jojoba) Oil*, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia (macadamia) Nut Oil*, Copernicia Cerifera (carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (shea) Oil*, Rubus Idaeus (raspberry) Seed Oil*, Tocopherol (vitamin E),Vaccinium Macrocarpon (cranberry) Fruit Extract, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Aroma (essential oil blend), Limonene**, Linalool**, +/- Mica: CI 77019, Titanium Dioxide: CI 77891, Iron Oxides: CI 77492, CI 77491

 *luomusertifioitu raaka-aine **ainesosa peräisin luonnollisesta eteerisestä öljystä

IMG_2782_1.JPG

Tender on kylmään taittava vanhan roosan sävyinen voide. Jos kylmää sävyä etsii, niin tämä on mielestäni näistä kaikista kylmin ja ihanan raikas poskilla.

Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Cera Flava (beeswax), Simmondsia Chinensis (jojoba) Oil*, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia (macadamia) Nut Oil*, Copernicia Cerifera (carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (shea) Oil*, Rubus Idaeus (raspberry) Seed Oil*, Tocopherol (vitamin E), Ribes Nigrum (blackcurrant) Fruit Extract, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Aroma (essential oil blend), Limonene**, Linalool**, +/- Mica: CI 77019, Titanium Dioxide: CI 77891, Iron Oxides: CI 77492, CI 77491

 *luomusertifioitu raaka-aine **ainesosa peräisin luonnollisesta eteerisestä öljystä

IMG_2793_1.JPG

Lush on tummempi lämpimään taittava roosan sävyinen punainen. Tämä sävy on selvästi lämpimämpi poskilla kuin Tender. 

Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Cera Flava (beeswax), Simmondsia Chinensis (jojoba) Oil*, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia (macadamia) Nut Oil*, Copernicia Cerifera (carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (shea) Oil*, Rubus Idaeus (raspberry) Seed Oil*, Tocopherol (vitamin E), Rubus Idaeus (raspberry) Fruit Extract, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Aroma (essential oil blend), Limonene**, Linalool**, +/- Mica: CI 77019, Titanium Dioxide: CI 77891, Iron Oxides: CI 77492, CI 77491

 *luomusertifioitu raaka-aine **ainesosa peräisin luonnollisesta eteerisestä öljystä

IMG_2805_1.JPG

Passionate on lämmin murrettu punainen sävy. Tämä on myös kauniin näköinen poskilla.

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cera Flava (Beeswax), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Nut Oil*, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil*, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil*, Tocopherol (Vitamin E), Fragaria Ananssa (Strawberry) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Aroma (essential oil blend), Limonene**, ]Linalool**, (+/-): Mica (Ci 77019)Ci 77891 (Titanium Dioxide)Ci 77492 (Iron Oxides)Ci 77491 (Iron Oxide)

 *luomusertifioitu raaka-aine **ainesosa peräisin luonnollisesta eteerisestä öljystä

IMG_2822_1.JPG

Juicy on tummempi ja kylmempi punainen kuin Passionate. 

Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Cera Flava (beeswax), Simmondsia Chinensis (jojoba) Oil*, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia (macadamia) Nut Oil*, Copernicia Cerifera (carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (shea) Oil*, Rubus Idaeus (raspberry) Seed Oil*, Tocopherol (vitamin E), Prunus Cerasus (cherry) Fruit Extract, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Aroma (essential oil blend), Limonene**, Linalool**, +/- Mica: CI 77019, Titanium Dioxide: CI 77891, Iron Oxides: CI 77492, CI 77491

 *luomusertifioitu raaka-aine **ainesosa peräisin luonnollisesta eteerisestä öljystä

IMG_2832_1.JPG

Dangerous on tumma...ruskeaan tai ehkä violettiin taittava punainen. Huulilla tykkään tästä sävystä, mutta poskilla ei minun mielestäni niin hyvän näköinen, kuin muut sävyt.

Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Cera Flava (beeswax), Simmondsia Chinensis (jojoba) Oil*, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia (macadamia) Nut Oil*, Copernicia Cerifera (carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (shea) Oil*, Rubus Idaeus (raspberry) Seed Oil*, Tocopherol (vitamin E), Rubus Fruticosus (blackberry) Fruit Extract, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Aroma (essential oil blend), Limonene**, Linalool**, +/- Mica: CI 77019, Titanium Dioxide: CI 77891, Iron Oxides: CI 77492, CI 77491

 *luomusertifioitu raaka-aine **ainesosa peräisin luonnollisesta eteerisestä öljystä

 

Itse tykkään näistä Lip & Cheek - voiteista todella paljon. Käytän arkena mineraalimeikkipohjaa ja aluksi tuntui oudolta käyttää voidemaista poskipunaa mineraalimeikkipohjan päällä, mutta hyvin sen saa siihenkin häivytettyä. Varovasti vain aloittaa pienellä määrällä väriä ja lisää sitä vähän kerrallaan. Huulissa punat pysyvät hyvin, jos huulet ensin rajaa ja punan levittää siveltimellä. Jos taas punan töpöttelee sormilla huulille, niin se kuluu nopeammin pois. Jos sinua muuten kiinnostaa joku muu Uoga Uogan tuote, niin laita ihmeessä kommenttia, niin voin tehdä siitä tarkempaa esittelyä.

 

Tykkäätkö sinä käyttää näitä yhdistettyjä huuli- ja poskipunia? Ja onko Uoga Uogan Lip & Cheek - voiteet sinulle jo tuttuja?

 
 

    Testissä silmämeikinpohjustajat: PuroBion Eyelid Primer

    Testissä silmämeikinpohjustajat: PuroBion Eyelid Primer

    Päivän meikki: Just one sip

    Päivän meikki: Just one sip