M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Testissä silmämeikinpohjustajat: PuroBion Eyelid Primer

Testissä silmämeikinpohjustajat: PuroBion Eyelid Primer

Onko sinullakin ongelmana löytää hyvää silmämeikinpohjustajaa luonnonkosmetiikan puolelta? Minulla on raskaat- ja todella rasvoittuvat luomet eivätkä luomivärit pysy siistinä montaakaan tuntia ilman kunnollista pohjustajaa. Hyvän luonnonkosmetiikan pohjustajan löytäminen onkin ollut ongelmana jo pitkään. Olen aikaisemmin täällä blogin puolella esitellyt Laveran pohjustajan ja nyt on vuorossa PuroBion Eyelid primer. Ostin primerin Oulun Hehkusta ja se maksoi 6,90 € (7ml) eli todella edullinen tuote kyseessä.

 

IMG_3082_1.JPG

PuroBion Eyelid primerin luvataan tasoittavan ihoa, parantavan ja pidentävän silmämeikin kestoa sekä kosteuttavan ja hoitavan silmänympärysihoa. Tuote on ohutta oranssin väristä voidetta, joka levittyy hyvin luomille.  Tämä pohjustaja on todella oranssia ja aluksi mietin, että onko se liian tummaa ja näkyykö se yläluomelta puuterin alta, mutta minulla ainakin se häivyttyi hyvin mineraalimeikkipohjan alle. Se myös neutraloi kivasti sinisiä verisuonia luomilla ja näin tasoittaa ihon väriä. Lisäksi pohjustajaa voi käyttää myös silmien alapuolella tummiin silmän alusiin, joten sinällään monikäyttöinen tuote. Pohjustaja on myös vegaaninen.

Tämänkin pohjustajan incistä näyttää löytyvän öljyjä ja rasvoja mm. shea voita ja oliiviöljyä, jotka jaksavat minua edelleen ihmetyttää. En vain ymmärrä miten se auttaa luomiväriä pysymään rasvoittuvalla luomella paremmin, jos pohjustajassa on rasvaa. 

INCI: Salvia Sclarea Flower/Leaf/Stem Water (Salvia Sclarea (Clary) Flower/Leaf/Stem Water)*, Mica, Sucrose Palmitate, Squalane, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Parfum (Fragrance), Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Aqua (Water), Olive Glycerides, Tocopherol, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Caprylate, Apricot Kernel Oil Polyglyceryl-4 Ester , Glycerin, Microcrystalline Cellulose, Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Olea Europaea Fruit Oil (Olea Europaea (Olive) Fruit Oil), Cellulose Gum, Maris Aqua (Sea Water), Hydrolyzed Algin, Chlorella Vulgaris Extract, Cellulose, Xanthan Gum, Silica, Ci 77820 (Silver), May Contain +/-: Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides)         

*organic ingredients

IMG_3089_1.JPG

Sitten mennään niihin käyttö kokemuksiin. Testasin näihin kuviin tätäkin pohjustajaa 12 tuntia, kuten Laverankin pohjustajaa. Tosin PuroBion pohjustajan kanssa käytin liian vaaleaa luomiväriä, joka ei kuvissa näyttänyt ihan niin pahalta mitä se todellisuudessa illalla oli. Keskeltä luomea tuon poimun kohdalta oli siis osa luomiväristä liuennut pois ja osa pakkaantunut poimun kohdalle. Luomivärin väri oli myös huomattavasti vaaleampi illalla mitä se aamulla oli.

Olen käyttänyt tätä useamman kerran ja luomivärit lähtevät jännästi aina tämän pohjustajan kanssa ensin rasvoittumaan silmän sisänurkasta, josta se sitten leviää koko luomelle.  Luomivärit pysyivät hyvänä ehkä kuutisen tuntia, jonka jälkeen luomivärit alkoivat kasaantua luomelle. Silmämeikin pohjustajana tämä ei siis minulla toimi, mutta tykkään käyttää tätä silmien alusiin tasoittamaan ihon väriä. Minulla alkaa todella helposti rasvaiset voidemaiset peiteaineet kerääntymään silmänalus juonteisiin. Tämä pohjustaja taas on ohutta eikä ollenkaan rasvaisen tuntuista vaikka siinä öljyjä ja rasvoja onkin. Käytän tätä ohuesti mineraalimeikkipohjan alla eikä tämän kanssa meikin kerääntymistä tapahdu läheskään niin nopeasti ja paljon kuin rasvaisempien tuotteiden kanssa.

muokatut6.jpg

Tätäkään pohjustajaa en voi kovin rasvoittuville luomille suositella, mutta uskoisin, että se toimii hyvin normaali luomisilla. Varsinkin, jos kaipaat sinisten verisuonien neutralointia ja ihon värin tasoitusta silmänympärys iholla, niin kannattaa kokeilla tätä. Pohjustajan väristä en ole ihan varma onko se liian tumma todella vaalealle iholla, mutta ainakin minun hieman kellertävään vaaleahkoon ihoon se sulautui hyvin. Minulla on muutama vaalean sininen verisuoni näkyvillä ja hieman tummuutta silmien alla, jotka tämä pohjustaja ainakin peittää ihan hyvin. Aionkin itse käyttää tämän loppuun korjausvärinä silmäluomilla ja silmänalus iholla, joten ei tämä ihan huti ostos ollut

Minkälaiset luomet sinulla on? Oletko löytänyt niille jonkun luotto pohjustajan, joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa?

 
Päivän meikki vinkki: Tuuheammat kulmat

Päivän meikki vinkki: Tuuheammat kulmat

Esittelyssä Uoga Uogan Lip & Cheek -  poski- ja huulivoiteet

Esittelyssä Uoga Uogan Lip & Cheek - poski- ja huulivoiteet