M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: Laveran Natural Mousse Make-up

Täydellisen meikkivoiteen metsästys: Laveran Natural Mousse Make-up

Sain Laveran vaahtomeikkivoiteen testiin Kosmetiikkaparatiisista ja se on kyllä tosi jännä tuote. Meikkivoiteen koostumus on todella pehmeää ja vaahtomaista ja se liukuu iholla todella vaivattomasti. Koostumus ei ole yhtään luonnonkosmetiikalle tyypillinen vaan tuntuu, että siinä olisi silikoneja tai jotain koostumusta parantavia aineita. Iholle levittäessä meikkivoide tuntuu tosi rasvaiselta, mutta muuttuu levityksen jälkeen iholla jopa hieman mattapintaiseksi. Meikkivoide ei myöskään tunnu iholla rasvaiselta vaikka se levittäessä on liukas ja rasvaisen oloinen. Meikkivoidetta on kolmea sävyä; Ivory 01,  Honey 03 ja Almond 05. Minulla on sävy Honey ja se sopii tosi hyvin hieman päivettyneelle iholleni.

Yhdellä meikkivoide kerroksella saa kevyttä peittoa, mutta kerrostamalla sillä saa keskipeittävän lopputuloksen. Meikkivoiteessa on todella voimakas tuoksu, joka tuoksuu iholla vielä pitkään levityksen jälkeenkin, mikä hieman häiritsee ainakin minua. Inci listassa ensimmäisenä on aine nimeltä dodecane ja se on incihaun mukaan hajuste, joten eipä ihmekkään, että tuote tuoksuu. Meikkivoide kestää muuten hyvin iholla, mutta minulla kertyy se loppupäivästä jotenkin omitusesti poskilla oleviin ihohuokosiin. Tai en tiedä onko kertyä oikea sana, se jotenkin...korostaa niitä. En tiedä onko muilla tätä meikkivoidetta käyttäneillä ollut samaa ongelmaa vai onko se vain minun ongelma?!

IMG_1312.CR2.jpg

Rakastuin meikkivoiteen koostumukseen ja tunteeseen minkä se iholle jätti, ja kiinnostaisi kyllä tietää miten se on saatu aikaiseksi. Mikseivät muut luonnonkosmetiikan merkit ole tehneet tällaisia koostumuksia? Harmi, ettei meikkivoide ole peittävämpi, olisin muuten ottanut sen päivittäiseen käyttöön. 

INCI: Dodecane, Silica, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Tricaprylin, Lauroyl Lysine, Canola Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Hydrogenated Rapeseed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Lecithin, Hydrogenated Lecithin, Vegetable Oil (Olus Oil), Camelina Sativa Seed Oil, Tocopherol, Aqua (Water), Alcohol*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Alcohol**, Benzyl Benzoate**, [+/- Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Tin Oxide (CI 77861)]
* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils

 
Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjat

Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjat

Mineraalimeikit - Mitä ne ovat?

Mineraalimeikit - Mitä ne ovat?