M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Estelle & Thild BioMineral Volume Mascara

Esittelyssä Estelle & Thild BioMineral Volume Mascara

Tunnustan heti, etten ole aikaisemmin kokeillut mitään Estelle & Thildin tuotteita ja ostin tämänkin ripsivärin ihan heräteostona, kun edellinen ripsarini loppui. 

Estelle & Thild on Ruotsalainen ekosertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, josta löytyy niin ihonhoitotuotteita kuin meikkejäkin. Sarja on perustettu vuonna 2007 ja sen perustaja Pernilla Rönnberg on nimennyt sarjan tyttäriensä Estellen ja Mathilden mukaan. 

estelle&thild_volumemascaraJPG

Estelle & Thildin Volume mascaralla luvataan merkin nettisivujen mukaan runsaat ja tuuheat ripset. Ripsivärin kerrotaan kuivuvan nopeasti, jonka ansiosta se ei sotke. Ripsiväri sisältää mm. luomu garnaubavahaa, luomu sheavoita sekä luomu arabikumia, jotka hoitavat ripsiä. Ripsiväri sisältää mehiläsvahaa, joten se ei ole vegaani.

INCI: Chamomilla Recutita Flower Water*, Glycerin**, Acacia Senegal Gum*, Cera Alba*, Hydrolyzed Corn Starch, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera*, Magnesium Aluminum Silicate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter*, Candelilla Cera, Phenethyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid     May Contain (+/-): CI 77499, CI 77510

*Ingredients from organic agriculture
**Ingredients made using organic ingredients

Natural: 99,3 % Organic: 44%

 

estelle&thild_volumemascara.JPG

Ostin ripsivärin parisen kuukautta sitten ja minulla oli tuolloin ripsissä kestotaivutus, joka näkyy myös alla olevassa kuvassa. Tykkäsinkin aluksi ripsiväristä todella paljon; sitä pystyi kerrostamaan ja sillä sai ripsiin kunnolla väriä ja volyymia. Nyt, kun kestotaivutus on jo suoristunut ja taivutan ripsiä itse ripsentaivuttimella, niin huomasin, että ripsiväri on aika märkää. Jos taivutuksen haluaa pysyvän ripsissä, ripsiväriä pitää ensin niistää putkilon reunaan ja sitten laitaa sitä varovasti ripsiin vähän kerrallaan. Lopputulos ei vain ole lähimainkaan niin hyvä kuin kestotaivutuksen kanssa, jolloin väriä pystyi harjaamaan kunnolla ripsiin.

Ripsiväri ei myöskään kuivu ihan niin nopeasti kuin merkin nettisivuilla annetaan ymmärtää vaan silmiä kannattaa olla räpsyttämättä hetkeen, jos haluaa välttyä sotkulta. Ripsivärin pysyvyys on kuitenkin ollut todella hyvä, se ei ole kertaakaan varissut tai levinnyt silmien ympärille. Tämä ripsiväri ei ole vedenkestävä, joten syksyllä ja talvella sitten näkee miten hyvin tämä pysyy kosteammilla keleillä tai pakkasella. Nyt kesällä tämä on kuitenkin toiminut oikein hyvin ja olen ollut siihen tyytyväinen. 

estelle&thild_volumamascara.jpg
 

Estelle & Thild Volume mascaran plussat ja miinukset:

+ Ripsiväriä pystyy kerrostamaan

+ Ripsiin saa kerrostamalla tuuheutta ja volyymia

+ Ei varise

+ Pysyy hyvin ripsissä leviämättä (ainakin kesällä)

- Aika märkä koostumus, joka suoristaa taivutuksen, jos väriä ei laita varovasti

- Kestää hetken kuivua

 

Olen aikaisemmin käyttänyt Avrilin, Kjaer Weisin ja Zaon ripsivärejä ja kyllä tämä Estellen & Thildin ripsiväri on näistä minun suosikkini. Pienestä märkyys ongelmasta huolimatta ripsiväri kuitenkin pysyy minulla todella hyvin, mikä on minulle ripsivärissä tärkeintä. Hintakin on mielestäni ihan kohtuullinen, se oli ostohetkellä 20,90 €, joten ostan kyllä tätä toistekin.

 

Mikä on sinun lempi ripsivärisi luonnonkosmetiikan puolelta? 

 
Esittelyssä Rms Beautyn "Un"-cover up ja Tinted "Un"-powder

Esittelyssä Rms Beautyn "Un"-cover up ja Tinted "Un"-powder

Testissä silmämeikinpohjustajat: Lily Lolo Eye Primer

Testissä silmämeikinpohjustajat: Lily Lolo Eye Primer